Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Podfuk s nohavičkami

Zobraziť galériu (13)

PRAHA - Naostro, bez nohavičiek!? Fotografiu modelky Andrey Verešovej (26) dole bez uverejnil v týchto dňoch český denník Šíp. Bývalá miss sa takto sporo odetá mala objaviť na večierku karlovarského filmového festivalu po boku svojho nového bohatého milenca Daniela Volopicha (42). Nový Čas však tvrdí, že táto snímka je podvrh!

Fotografia je výsledkom práce počítačového grafika, ktorému sa fotomontáž nevydarila najlepšie. Kde urobil chyby? Až detailný pohľad na fotografiu odhalí, že vznikla zložením minimálne dvoch snímok. Napríklad okolo Andreinho tela sa vinie sivá aura, čo svedčí o tom, že jej postava bola k postave Daniela Volopicha pridaná dodatočne. Štruktúra látky jej šiat je na niektorých miestach rôzna, nehovoriac o nezvyčajnom cípe na ich okraji, ktorý grafikovi zjavne nevyšiel. Zvláštne ohnuté zábradlie a nedokonale vytvarované ohanbie modelky nesvedčí o veľkej zručnosti počítačového grafika.

A čo na túto fotomontáž hovorí samotná Andrea? „Hoci dnes už nie je ničím výnimočným, keď ženy v horúčavách chodia ,naostro ‘ , ja som na spomínanej akcii spodnú bielizeň mala,“ tvrdí kráska žijúca v Prahe. Rozhorčil ju zámer autora snímky, ktorý jej chcel očividne ublížiť: „Je zarážajúce, čo dokážu ľudia urobiť pre peniaze.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu