Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Andrea Verešová: S milencom na futbale

Andrei sa jej prvý futbalový zápas mimoriadne páčil. Zobraziť galériu (10)
Andrei sa jej prvý futbalový zápas mimoriadne páčil.

PLZEŇ - Fanúšička, či nerozhodná? Zatiaľ čo počas vzťahu s hokejistom Jaromírom Jágrom bola modelka Andrea Verešová veľkou fanúšičkou rýchlej hry na ľade, po boku svojho nového priateľa, právnika a majiteľa futbalového klubu Viktoria Plzeň Daniela Volopicha (42), spoznáva krásy futbalu. V pondelok sa dokonca spolu s ním vybrala na zápas Viktoria Plzeň - Sparta Praha.

Napriek tomu, že plzenskí zverenci Verešovej priateľa podľahli pražskému veľkoklubu na domácej pôde 0:1, Andrea bola z naháňačky za loptou doslova unesená. „Na futbale som bola prvýkrát. Predtým som vždy chodila len na hokej. Teraz však presedlávam na futbal. Chcem pochopiť pravidlá a zistiť, prečo ho všetci tak milujú,“ odôvodňuje svoj záujem o jeden z najpopulárnejších športov na svete modelka.

A fanúšikovia plzenského futbalu sa možno dočkajú aj toho, že krásna brunetka príde raz na zápas prezlečená za fanúšičku Viktorie, pomaľovaná farbami klubu. „Možno sa dám aj na také, ak ma to veľmi chytí,“ s úsmevom tvrdí Verešová. Isté je, že jej najnovší priateľ ju chytil poriadne. A Andrea otvorene tvrdí, že je to muž jej života.

V Čechách sa už dokonca pošuškáva, že s Volopichom chystajú svadbu. To však kráska zatiaľ popiera. „Nie je to pravda, čas všetko ukáže, ale zatiaľ určite nie. Mám plnú hlavu iných starostí, chcem dokončiť školu,“ dodáva kráska.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu