Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dara Rolins na Miss pohorela: Neúspech zaliala alkoholom!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

PRAHA – Nedarilo sa jej! Dara Rolins (38) v sobotu moderovala priamy prenos Českej Miss 2011. A hoci tento rok s Petrom Vondráčkom už uvádzala aj pražský Ples v opere, tentoraz jej to nevyšlo. Množstvo chýb, ktoré počas živého vysielania urobila, potom vraj patrične zapila na afterpárty.

Krásna, ale... Dara Rolins vyzerala na Českej Miss naozaj nádherne. Ako však tvrdí denník Blesk, moderovaním absolútne neočarila. Speváčka si vraj plietla finalistky a zamieňala im mená, nevyhla sa brebtom a hovorila chvíľu po slovensky, chvíľu po česky.

Všetky tieto chyby pripísala blondínka nervozite. „Bolo to náročné, sú to tri hodiny, v uchu máte režiséra, ktorý veci mení a upravuje. Áno, bolo tam pár chybičiek, ale ja dúfam, že mi to tolerantný divák odpustí,“ povedala Rolins pre spomínaný denník.

Po prenose sa speváčka konečne uvoľnila. Na následnej afterpárty sa zdržala do druhej v noci. Samozrejme, nechýbali ani nejaké tie poháriky s alkoholom. A pri odchode ju vraj manažérka musela držať za ruku...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu