Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chúďa Dara Rolins: Navliekli ju do šiat po misske!

Dara Rolins v tých istých šatách ako finaliska Miss Universe SR 2011 Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins v tých istých šatách ako finaliska Miss Universe SR 2011

BRATISLAVA - Toto sme už videli! Speváčka Dara Rolins (38) počas uplynulého víkendu odmoderovala českú súťaž krásy. Za večer vystriedala tri róby, ale pocit exkluzivity narušil menší trapas. Blondínka totiž dostala šaty po finalistke slovenskej Miss Universe.

Ako zo „sekáča“! Dara Rolins bezpochyby patrí medzi ženy, ktoré vždy zaujmú tým, čo majú na sebe. A nebolo tomu inak ani počas uplynulej soboty. Odetá v nádhernej bielej róbe s trblietavým korzetom rozhodne pútala pozornosť českých divákov.

No slovenskí priaznivci súťaže krásy a najmä tejto speváčky ostali mierne sklamaní. Namiesto originálnej róby sa Dara na pódiu Českej Miss objavila v šatách, ktoré videli iba pred pár týždňami na slovenskom finále súťaže Miss Universe. „Strihovo ani farebne neboli upravené. Boli navlas rovnaké," napísal nám pozorný divák.

Zaujímavé pritom je, že tento odev Dara na finalistke videla na vlastné oči, keďže sama v slovenskej súťaži účinkovala ako hudobný hosť. Ťažko uveriť tomu, že by si Rolins nemala čo iné obliecť. Buď róba upútala českých organizátorov a tí do nej pop divu navliekli, alebo pravdepodobne ju samú zaujali natoľko, že sa rozhodla zadovážiť si ich. A to, že ich mal niekto iný na sebe pred ňou, ju zrejme príliš netrápilo... Niet sa veľmi ani čomu čudovať, outfit je naozaj nádherný a blondínka zaň zožala mnoho komplimentov.

Navyše, Dara v tom nie je sama. Podobný trapas sa v súťaži krásy sa stal aj pred rokom, kedy slovenské finalistky navliekli organizátori do šiat, ktoré využili ich české kolegyne o rok skôr, o čom vás topky.sk vtedy informovali TU.

Ako zažiarila Dara v minulosti čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu