Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Senzácia na webe: Popového princa zosmiešňuje lesbička!

Justin Bieber sa dočkal výsmechu od svojej lesbickej dvojníčky Zobraziť galériu (16)
Justin Bieber sa dočkal výsmechu od svojej lesbickej dvojníčky

LOS ANGELES – Sú na nerozoznanie! Hoci napodobňovanie skladieb fanúšikmi mnohým interpretom lichotí, nájdu sa aj pikantné výnimky. Zahanbený a v poriadnom šoku tentoraz zostal spevák Justin Bieber (17) – v internetovom hite sa z neho totiž vysmieva o päť rokov staršia lesbička. A čo je preňho najhoršie, vyzerá ako jeho dvojča!

Akoby mu z oka vypadla! Zdá sa, že najznámejší tínedžer Ameriky má ozajstný dôvod na hlavu v smútku. Na serveri YouTube sa totiž z večera do rána stalo hitom video, na ktorom ho paroduje 22-ročná rodáčka z Orlanda. Tá si nielenže požičala melódiu z jeho hitu Baby, no navyše sa až nápadne priblížila k jeho imidžu. A v texte poriadne pritvrdila!

„Hádam, že si všímaš... Hádam, že sa zaujímaš o spôsob, akým si pohadzujem vlasy. Existuje ďalší, čo vyzerá a spieva ako ty. A je na každom kanáli YouTube,“ znejú úryvky zo skladby s názvom What The Hell. Za sprievodu gitary ju naspievala dievčina menom Dani Shay, ktorá samu seba opisuje ako lesbičku, čo vyzerá ako Justin Bieber, no je jednoznačne odlišná svojím vlastným spôsobom. A čo nádejnú speváčku vlastne k šteklivej piesni viedlo?

„Zastavujú ma všade, kam idem, pretože ľudia si myslia, že som Justin Bieber. Predtým, ako som vôbec vedela, kto to je, bez ohľadu na to, čo som mala oblečené, pýtali odo mňa fotky, podpisy a tak ďalej,“ vysvetľuje o svojom údele dvojníčky. A hoci ona by meno Justin Bieber najradšej nikdy nepočula, zástupy tínedžeriek by za jej vizáž položili aj život. Veď Danine video si v rekordnom čase pozrelo už viac ako 270 tisíc internetových užívateľov!









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu