Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najkrajší párik šoubiznisu odhalený: Lietali iskry aj bozky!

Selena Gomez a Justin Bieber svoju lásku už nekrývajú Zobraziť galériu (5)
Selena Gomez a Justin Bieber svoju lásku už nekrývajú

LOS ANGELES – A je to oficiálne! Hoci o romániku medzi tínedžerskými hviezdami, Selenou Gomez (18) a Justinom Bieberom (16) sa v kuloároch šepkalo už dlho, tentoraz o tom niet najmenších pochýb. V oscarovú noc sa totiž od seba sotva odlepili – bozkami a dotykmi vôbec nešetrili!

Koniec dohadom! Ak aj Justinove fanúšičky doteraz dúfali, že so Selenou ide len o nevinný flirt, opak sa stal pravdou. Najpopulárnejší tínedžer Ameriky totiž na prelome týždňov exotickú krásku pasoval za svoju oficiálnu priateľku. A lepšiu príležitosť si ani vybrať nemohol – nahodení do gala strhli na seba pozornosť v najočakávanejšiu noc roka!

Červená a čierny! Takto zladení si mladučkí zaľúbenci vyznávali lásku na párty Vanity Fair, ktorá sa konala hneď po skončení slávnostného ceremoniálu. O ich luxusné outfity sa postaral módny dom Dolce & Gabbana, zvyšok si už režírovali sami. Po celý čas sa totiž spolu výborne bavili a prejavovali si náklonnosť. Pred fotografmi decentným objatím, vonku však aj bozkami!

Zábery z oscarového večera sú síce pôvabné, rozhodne však nepotešia tisíce Justinových obdivovateliek. Súdiac podľa reakcií totiž túto správu nesú naozaj ťažko. „Moja malá sestra z toho zošalie,“ napísal jeden z diskutujúcich na webstránke britského denníka Daily Mail. Svoj komentár však pridala aj ďalšia zronená fanúšička: „Tieto fotky ma fakt zdrvili, ale ona je pristará a keď sa najbližšie objaví iná kráska, Selena bude out. Toto mi fakt zlomilo srdce.“ Či takéto komentáre ale zasiahnu do spevákovho súkromia, zrejme ukáže až čas.






Viac o Justinovi Bieberovi nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu