Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Strach superstaristky Pappovej: Ukázala som zadok?!

Klaudia takmer ukázala svoj zadok. Zobraziť galériu (7)
Klaudia takmer ukázala svoj zadok.

PRAHA – Finalistka druhej série speváckej šou Česko Slovenská SuperStar Klaudia Pappová (20) sa včera večer postarala o šteklivý moment. Z postupu sa radovala tak veľmi, až pozabudla na to, že je oblečená v kratučkých šatách. Až keď pocítila, že sa jej vyhrnuli príliš vysoko, rýchlo zachraňovala situáciu.

Počas včerajšieho večera sa rozhodlo, kto zo spevákov vytvorí finálovú dvanástku druhej série Česko Slovenskej SuperStar. Medzi úspešnými finalistami nechýba ani Klaudia Pappová, ktorá na seba dokáže strhnúť pozornosť. Včera však nezaujala vystúpením, skôr nechceným odhalením.

Rodáčka z Matúškova, podobne ako minulý týždeň iná superstaristka, doplatila na nepozornosť módnych stylistov. Tí zrejme chceli, aby Klaudii v minišatách vynikli štíhle nohy. Krátka suknička nerobila speváčke počas vystúpenia žiadne starosti. Outfit ju však zradil včera večer, keď sa z postupu radovala spoločne s kamarátkou Simonou Feckovou. S tou sa Pappová objímala tak intenzívne, že sa jej sukňa vyhrnula tesne pod zadok.

Keď si to Klaudia uvedomila, z úst jej uniklo zdesené: „Ježiš!” a rýchlo si šaty sťahovala do bezpečnej polohy. Na túto situáciu zareagovala aj moderátorka Tina. „Aj toto k tomu patrí, aj to je šoubiznis,“ poznamenala. Na následnú otázku, či sa raduje z postupu, však ešte superstaristka zareagovala rozpačito: „Teším sa, len mi vyletela sukňa.“ No aj keď si speváčka myslela, že všetci diváci sa pokochali pohľadom na jej pozadie, nestalo sa tak. Jej zadoček našťastie zostal skrytý.

Chcete vedieť, ako to na vyraďovaní vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu