Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúce odhalenie: Kate Middleton šikanovali!

Kate Middleton Zobraziť galériu (5)
Kate Middleton

LONDÝN - Najvyberanejšími spôsobmi psychického teroru ubližovali bývalé, neľútostné spolužiačky Kate Middletonovej, budúcej manželke britského princa Williama.

Podľa knihy, ktorá sa čoskoro objaví na pultoch kníhkupectiev, nakoniec Kate odišla z inak vychytenej školy ako "citová troska".

Z knihy s názvom "Kate", ktorá príde do predaja niekoľko dní po jej svadbe 29. apríla, cituje dnes úryvky News of the World, najväčší britský bulvárny list.

Z nich vyplýva, že v roku 1995, keď mala Kate 13 rokov, prišla do súkromnej internátnej školy Downe Hause, kde ročný pobyt vyšiel na 26.000 libier. Okamžite sa proti nej zorganizovala dievčenská skupina, ktorá ju nechala podstúpiť "veľmi-veľmi hrubému" duševnému týraniu.

Kamarátky Kate povedali autorovi knihy Seanovi Smithovi, že nová spolužiačka - vysoká dievčina s dobrými maniermi - sa tej bande zdala "príliš perfektná". "Preto si na ňu zasadli a nakoniec ju utýrali na citovú trosku."

Nešlo len o aké veci, že jej zhodili z rúk knihu, alebo že ju zahnali späť na koniec radu v jedálni. Išlo o oveľa tvrdší teror: ich opakovaným "žartíkom" bolo napríklad natieranie postele Kate v spálni internátu fekáliami.

Po tom, čo Kate plačky porozprávala rodičom, čo prežila, ešte v priebehu prvého školského roku ju zobrali z internátnej školy a zapísali do inej, tiež veľmi známej anglickej školy Marlborough College, kde veľmi milo privítali na kosť vychudnutú, bledú Kate, ktorá nejavila žiadne známky sebavedomia.

Podľa britského bulváru tieto jej skúsenosti zo študentských čias spôsobili, že nevesta Williama požiadala svadobných hostí, aby namiesto darov pre nich prispeli financiami pre potreby ňou podporovaného charitatívneho spolku Beatbullying, ktorý bojuje aj za likvidáciu študentského šikanovania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu