Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kate pôjde na sobáš s princom Williamom v napadnutej limuzíne!

Kate Middleton a Princ William Zobraziť galériu (4)
Kate Middleton a Princ William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Budúca manželka britského princa Williama Kate Middleton príde na svoju svadbu v limuzíne, na ktorú pred troma mesiacmi zaútočili študenti počas nepokojov v Londýne. Informovali o tom predstavitelia britského kráľovského dvora.

Midleton sa dovezie na svoj sobáš do Westminsterskej katedrály v limuzíne Rolls-Royce typu Phantom VI, ktorý sa počas decembrových protestov stal terčom rozhnevaných demonštrantov. Vo vozidle vtedy sedel Williamov otec princ Charles spolu so svojou druhou manželkou Camillou.

Počas incidentu demonštranti do limuzíny kopali, pomaľovali ju bielym pásom a rozbili jedno z okien. Cammilla prišla do "kontaktu" s demonštrantami, ktorí do nej údajne strčili palicou. Obaja vyviazli bez zranení, ich vystrašené tváre sa však stali charakteristickým obrazom problémov, do ktorých vyústili plány na zvýšenie poplatkov za vysokoškolské vzdelávanie.

Limuzína bude na veľkú príležitosť, akou bude aprílová svadba Williama, opravená. Po slávnostnej ceremónii sa dvojica presunie do Buckinghamského paláca na recepciu v otvorenom koči s konským záprahom, tým istým, na ktorom sa viezla Williamova matka, zosnulá princezná Diana, po svojej svadbe s princom Charlesom v roku 1981.

Kto ušije svadobné šaty budúcej anglickej princeznej?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu