Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozmarná Verešová: Pusinka za tisíce!

Andrea Verešová nosí v ústach zlato. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová nosí v ústach zlato.

PRAHA – Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka Andrea Verešová (30) si potrpí na okázalý luxus. Najnovšie však prekvapila nezvyčajným výstrelkom – zlato nosí už aj v ústach!

Modelka Andrea Verešová očividne neváha investovať horibilné sumy peňazí na zdokonalenie svojho zovňajšku, prípade zdravia. V svojich ústach momentálne nosí špeciálny zubný strojček vyrobený na mieru, za ktorý vysolila viac ako 5 tisíc eur.

Brunetka v rozhovore pre český server super.cz priznala, že nad zásahom premýšľala už dlhšiu dobu. „Ako modelka som si to však nemohla dovoliť. Ja sa totiž na fotkách veľa smejem,“ povedala na adresu toho Verešová. Metóda, pri ktorej je strojček nalepený na zuboch zvnútra a nie je ho vidno, sa jej však zapáčila. „Chrup sa mi vyrovnáva a ja môžem pokojne predvádzať a fotiť sa,“ dodala s nadšením.

Z ceny strojčeka si Andrea ťažkú hlavu nerobí. Vníma ho totiž ako vhodnú investíciu do zdravia. Navyše, okrem rovnania zubov by mala táto zlatá vec v modelkiných ústach spomaliť proces starnutia. Nuž, rozmarnej kráske už v takomto prípade viac vedieť netreba...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu