Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Prekvapenie v SuperStar: Toto nik nečakal!

Vypadnutí semifinalisti. Zobraziť galériu (22)
Vypadnutí semifinalisti.

PRAHA/BRATISLAVA – Šok aj pre porotu! Pondelkové vyraďovanie v Česko Slovenskej SuperStar bolo opäť plné emócií! O tie najväčšie sa postarali súťažiace dievčatá!

Rozplakali sa, aj keď postúpili ďalej! Pondelkový večer bol pre dvadsať semifinalistov Česko Slovenskej SuperStar poriadne náročný po psychickej stránke. Niet sa ani čomu čudovať, veď pre štyroch z nich sa cesta za slávou a úspechom v ten večer skončila.

Ako prví sa pred porotu postavili slovenskí chlapci. Z úst všetkých štyroch porotcov zaznelo len jedno meno - Lukáš Ondruš. Názor odborníkov sa zhodoval aj s tým diváckym, pretože od nich dostal najmenej esemes hlasov. A tak musel spevácku šou opustiť. „Som smutný, ale teším sa aj domov,“ povedal kučeravý blondiak, ktorému vraj budú ostatní semifinalisti chýbať.

Po tomto vyradení nasledovalo vyhadzovanie spomedzi českých radov. Aj v tomto prípade sa porotcovský názor zhodoval s diváckym. Odborníci označili na odstrel Tomáša Jurenku. A tak sa aj stalo - od divákov si vyslúžil najmenej priazne, čo sa odrazilo na počte esemesiek. So  súťažou sa teda musel rozlúčiť.

Prekvapením večera bolo vypadnutie oboch ženských semifinalistiek. Hoci porota takmer jednoznačne určila ako prvý tip na vyhadzov Alexandru Vokalíkovú, nestalo sa tak. Diváci rozhodli, že v ďalšom kole už nechcú vidieť Dorotu Dragulovú. Slzy však ronila práve prvá spomínaná. „Mrzí ma, že vypadla Dorotka, lebo bola lepšia ako ja,“ priznala uplakaná Vokalíková, ktorá nakoniec dohnala k slzám aj vypadnutú Dragulovú. „Som rada, že som nebola ako tip na vypadnutie,“ snažila sa nájsť pozitívum na vyradení Dorota.

Rovnako dramatické bolo aj posledné rozhodnutie. Počas neho neopustila päticu českých speváčok porotcovská "favoritka" na vyhadzov Aneta Salačová, ale jej kolegyňa Sara Milfajtová. Tá svojím priaznivcom poďakovala za nízky počet hlasov takto: „Možno to bude znieť ako klišé, ale chcem poďakovať fanúšikom, že radšej poslali hlas do Japonska ako mne.“ Aj vás prekvapilo vypadnutie niektorého zo štvorice semifinalistov? Vyjadrite svoj názor v DISKUSII.

Sára vo svojej ďakovnej reči spomenula tragédiu v Japonsku. Modelka Karin Savková zemetrasenie prežila. Viac nájdete TU.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu