Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Snúbenica Laciho Strikea: Ukázala tehotenské bruško aj nový imidž!

Laci Strike so snúbenicou Aničkou čakajú bábätko. Zobraziť galériu (7)
Laci Strike so snúbenicou Aničkou čakajú bábätko.

BRATISLAVA - Mení sa na nepoznanie! Snúbenica tanečníka Laciho Strikea Neuschla (36) už o dva mesiace privedie na svet prvého potomka. Topky.sk zaľúbenú dvojicu nedávno stretli a Anička Amtmanová (25) nám ukázala rastúce bruško. Okrem toho sa sa však nedalo nevšimnúť, že budúca mamička výrazne zmenila imidž!

Vystrihaná a s rastúcim bruškom! Tak teraz vyzerá budúca mamička Anička, ktorá si zo začiatku tehotenstvo príliš neužívala. Sprevádzali ho totiž nepríjemné problémy.

Ako však pre topky.sk najnovšie skonštatovala, jej stav sa teraz výrazne zlepšil. „Už sa cítim lepšie ako predtým. Mám ale nízky tlak, tak musím jesť každé 3-4 hodiny, aby mi nebolo zle. No nemám žiadne špeciálne chute. Normálne sa stravujem, jem všetko, čo aj predtým,” prezradila nám Amtmanová. Keďže kvôli svojmu stavu prestala tancovať, chodí aspoň na cvičenie pre tehotné.

Ako sme zistili, dvojica už pozná aj pohlavie svojho potomka. „Áno, vieme, čo to bude, ale ešte to nie je stopercentne isté, tak o tom nechceme hovoriť,” povedala budúca pani Neuschlová. Ako dodala, meno pre bábätko ešte s partnerom nevybrali. „Mne je aj tak jedno, či to bude chlapec alebo dievčatko, nikdy som to neriešila. Hlavne, aby bolo zdravé,“ želá si Anička. 

Topky.sk zaujímal aj jej nový imidž. Prečo si nechala vlasy ostrihať? „Pretože som vždy chcela mať krátky účes. Plánovala som to. Keď teraz netancujem, tak nepotrebujem mať dlhé vlasy,” prezradila budúca mamička.  „Nie je to pre mňa strašná zmena, aj keby to bolo hrozné, mne to nevadí. Vždy si poviem, že dorastú. A Laci je zvyknutý na moje úlety,“ tvrdí Anička, ktorá tak prežíva obdobie plné zmien. Uvidíme, čím nás prekvapí nabudúce.

 

FOTO: Laci a Anička pred rokom - tanečnica má dlhé vlasy v komplikovanom účese.

Snúbenica Laciho Strikea: Ukázala
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu