Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Laci Strike bude otcom: S priateľkou Aničkou čakajú bábätko!

Laci Strike so snúbenicou Aničkou čakajú bábätko. Zobraziť galériu (5)
Laci Strike so snúbenicou Aničkou čakajú bábätko.

BRATISLAVA – Budú mať potomka! Známy tanečník Laci Strike (36) sa čoskoro stane otcom. Jeho priateľka Anička Amtmanová (25), s ktorou tvorí pár viac ako sedem rokov, je v piatom mesiaci tehotenstva.

Nielenže nedávno tanečníci Laci Strike a Anička ohlásili zásnuby, najnovšie sa môžu pochváliť ďalšou radostnou správou. Už čoskoro sa stanú rodičmi. „Anička je v piatom mesiaci tehotenstva. Nevieme ešte pohlavie bábätka a ani nám na tom nezáleží. Hlavné je, aby bolo zdravé,“ prezradil pre topky.sk Strike, ktorý si myslí, že sú už so snúbenicou na dieťa obaja pripravení.

Zaujímalo nás, či už budúci rodičia rozmýšľali aj nad menom ich budúceho potomka. "My sme v tomto trošku nezodpovední rodičia. Ešte sme o tom neuvažovali. Ale zrejme to bude nejaké tradičné slovenské meno. Ani ja a ani Anička nie sme zástancami zvláštnych mien. Hlavné je, aby sa hodilo k priezvisku," netajil tanečník.

Jasno ešte nemá ani v tom, či bude pri pôrode svojho prvorodeného dieťaťa. "Niektorí kamaráti mi odporúčajú, aby som pri tom bol, no ja som nad tým ešte veľmi neuvažoval. Dohodnem sa s Aničkou a uvidíme," zamýšľal sa Laci, ktorý sa nebráni veľkej rodine. "Neviem, koľko detí chceme presne, ale určite nie len jedno," dodal Strike.

Po zásnubách a tehotenstve plánuje tento párik aj vstup do manželstva. Kedy sa tak stane, však tanečník ešte nevie. Na svadbu vraj momentálne nie je čas. Nechajme sa prekvapiť, kedy si zaznie to ich vytúžené Áno pred oltárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu