Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Wau, to je ale postavička: Hádajte, ktorý známy Slovák má doma takúto fešandu!

Anička Strike nezaprie, že je tanečníčka. Ako mamička ročného syna Danka sa môže pochváliť super figúrou. Zobraziť galériu (15)
Anička Strike nezaprie, že je tanečníčka. Ako mamička ročného syna Danka sa môže pochváliť super figúrou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To je teda kus! Známy tanečník sa rozhodne má čím chváliť. Doma má totiž okrem ročného syna Danka aj neuveriteľne sexi manželku Aničku (27). Tá mu robila spoločnosť aj na štvrtkovej tlačovke k tanečnej hre Julio a Romea, kde všetkých prítomných ohúrila doslova perfektnou postavou. Viete, ktorý umelec má doma túto fešandu?

Ide o Aničku Strike, manželku známeho tanečníka Laciho Strikea. Ako vidno, je poriadna kočka. Na štvrtkovej tlačovke k pripravovanému predstaveniu Julio a Romea pútala pozornosť všetkých prítomných. Napriek tomu, že sme pri brunetke zvyknutí najmä na tepláky a pohodlné tričká, tentokrát sa predviedla úplne inak. Po boku svojho partnera sa objavila v minisukni a vysokých topánkach. A všetkým vyrazila dych.

Mladej mamičke to naozaj pristalo. Rozhodne nezaprie, že sa tancu aktívne venuje. Veď aj napriek tomu, že prešiel iba rok, odkedy porodila ich prvé dieťa, pýši sa dokonalými krivkami. Laci môže byť preto naozaj pyšný na to, čo má doma.

V súčasnosti však tanečník spolupracuje na novej hre Julio a Romea, ktorá bude mať premiéru na doskách Slovenského národného divadla už v septembri. Zaujímavosťou je, že ide o klasické predstavenie oživené o prvky hip-hopu, ktoré sa bude objavovať na scéne národného baletu. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa mu podarí dosiahnuť cieľ, ktorý si stanovil – dotiahnuť tínedžerov do divadla.

Anička vystavila na obdiv svoje nohy.
Zobraziť galériu (15)
Anička vystavila na obdiv svoje nohy.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu