Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lady Gaga nečakane v Paríži: Robila modelku sexi odevov!

Lady Gaga Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga

PARÍŽ - Americká popová hviezda Lady Gaga sa v stredu večer v Paríži dočasne premenila na modelku. Na defilé v rámci pokračujúcich prehliadok dámskej modelovej konfekcie na nadchádzajúcu jeseň a zimu predviedla podľa agentúry dva sexi modely. Jeden čierny a druhý biely.

Speváčka sa najprv objavila vo vinylovej sukni a transparentnom čiernom tope, pričom fajčila cigaretu a tvár si zakrývala baretom. Na mólo sa potom vrátila v bielom závoji. Sprievodná hudba pochádzala z piesne extravagantnej speváčky, ktorá nosí na scéne výtvory mnohých francúzskych módnych tvorcov.

Kolekcia Thierry Mugler, ktorú tvoril dizajnér tejto značky a stylista Lady Gaga Nicola Formichetti, sa zamerala na transparentnosť pomocou materiálov v štýle druhej pokožky, akými sú latex, PVC alebo neoprén. Podľa komentárov usporiadateľov je určená nespútaným ženám. Ramená sú extrémne zvýraznené a priliehavé šaty často odhaľujú celé poprsie.

Modelky predvádzali kolekciu na veľmi vysokých a skosených podpätkoch. Niektoré z nich si presilili členok, jedna skoro spadla, ale stačila sa zachytiť o stĺp, poznamenala agentúra AFP. Prehnané podpätky boli podľa AFP pripomienkou istého slávneho modelu od Alexandra McQueena, ktorý pred rokom vo veku 40 rokov spáchal samovraždu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu