Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Neter lady Diany: Kvôli hamburgeru dokopala muža o barlách!

Lady Amelia Zobraziť galériu (3)
Lady Amelia (Zdroj: isifa)

KAPSKÉ MESTO – Od anjela má poriadne ďaleko! Neter lady Diany, dcéra jej brata Charlesa, Amelia Spencer (18) možno vyzerá ako krehká blondínka, keď však ide o hamburgery má sily naozaj dosť – najmä ak si pred tým vypije. Pre miesto v rade neváha dokonca skopať mladíka o barlách!

Toto má byť dáma? Amelia možno má v žilách modrú krv, od správania pravej lady má však podľa všetkého poriadne ďaleko. Dokázala to začiatkom tohto roku, keď oslavovala sestrine dvadsiate narodeniny. Keď sa opila zmocnil sa jej hlad a tak sa so známymi vybrali do drive-inu známej pobočky rýchleho občerstvenia. Tu ich vraj v rade predbehol taxík – a to nemal robiť!

Nahnevaná Amelia vyskočila z auta a rozhodla sa pasažierovi taxíka, mladíkovi Riccimu Cintovi, ručne-stručne ukázať, čo si o jeho správaní myslí. Spolu so svojim známym Johnom Barbisom ho vraj vytiahli z auta, začali mu vulgárne nadávať a dokonca doňho kopali – a to napriek tomu, že mal práve zranenú nohu a mohli si všimnúť, že má pri sebe barly! „Nemal som poňatia, že je to lady – a ona sa ako lady určite nesprávala. Vyzerala byť ožratá a vôbec sa nevedela kontrolovať,“ opísal situáciu Cinti, ktorý sa musel po útoku dať ošetriť v nemocnici.

Lady Amelia chcela z miesta činu utiecť, svedkovia však zaznamenali poznávaciu značku jej auta. Ameliin otec, Dianin brat Charles tvrdí, že jeho dcéra sa len bránila. Pred pár dňami sa blondínka objavila aj pred súdom, kde bol stanovený termín ďalšieho pojednávania na 1. apríla. Pri pojednávaní pôsobila unaveným a strhaným dojmom – nie je však isté, či kvôli ľútosti nad svojím činom, alebo skôr nad škandálom, ktorý sa následne rozpútal!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu