Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kollárova exmilenka Štofaníková: Zmenila sa na nepoznanie!

Zmenená Martina Štofaníková Zobraziť galériu (5)
Zmenená Martina Štofaníková

BRATISLAVA - Jedna zmena za druhou! Martina Štofaníková (31), matka jediného syna podnikateľa Boris Kollára (44), sa utiahla do úzadia. Topky.sk ju však nedávno stretli v istom nákupnom centre. A takmer sme ju nespoznali. Brunetka sa zmenila od základov!

Je z nej iná žena! Expartnerka Borisa Kollára Martina Štofaníková sa za posledné obdobie výrazne zmenila. Pred pol rokom si nechala na bratislavskej klinike urobiť silikónové prsia, po autonehode si zasa dala spraviť aj nos. Tým však jej premeny nekončia. Po pôrode rapídne schudla a stratila pôvodné miery.

Topky.sk sympatickú mamičku pred pár dňami stretli so synčekom v istom nákupnom centre. A zistili sme, že so svojím vzhľadom experimentovať neprestala. Okrem spomínaných zmien sme ihneď zbadali aj jej nový účes. Bola nakrátko ostrihaná a do hnedých vlasov si dala blond melír.

„Trošku sa maskujem,“ zavtipkovala na úvod Martina, keď sme konštatovali, že opäť vyzerá trochu inak. „Mala som chuť niečo zmeniť a voľba padla na vlasy,“ povedala brunetka a pokračovala: „Cítim sa fajn. Tak, ako obmieňam oblečenie, tak striedam aj účesy. Ja si nezakladám dlhodobo na jednom imidži.“

Okrem vynovenej frizúry pôsobila mamička ročného Šimona aj dosť útlo. Zaujímalo nás preto, či znovu chudne. „Nie, iba som začala opäť cvičiť. A hlavne, pri malom sa mi podarí vždy čo-to schudnúť,“ prezradila Martina. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho Štofaníkovej účes a štíhla figúra vydržia. Možno sa o pár týždňov znovu rozhodne niečo upraviť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu