Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Naliate prsníky a väčšie bruško: Kelly Brook zaoblilo tehotenstvo!

Kelly Brook sa nečakane zaguľatila - vďaka tehotenstvu Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook sa nečakane zaguľatila - vďaka tehotenstvu

LOS ANGELES – Tak toto nikto nečakal! Hoci sa Kelly Brook (31) len donedávna spamätávala z bolestivého rozchodu, jej život už nabral celkom iný smer. Len v priebehu niekoľkých týždňov sa totiž zaguľatila a potvrdila šokujúcu novinku – je tehotná a už vie aj pohlavie dieťatka!

To je teda rýchlosť! Na tom, že britská modelka nosí pod srdcom svoju prvú ratolesť, by nebolo nič zvláštne – je krásna, úspešná a v najlepších rokoch. Prekvapujúcim je však fakt, že otehotnela so súčasným milencom Thomom Evansom. Zamilovaný párik totiž tvoria sotva tri mesiace. Žeby išlo o „nehodu“ v posteli? Na Twitteri sa tak netvária!

„Tom a ja šťastne oznamujeme, že čakáme dievčatko. Veľmi sa tešíme,“ zoficiálnila Kelly svoj stav v spomínanej sieti. Zrejme jej však ani nič iné neostávalo. V ten istý deň ju totiž paparazzi pristihli na nákupoch s nepopierateľne oblejšími krivkami. Za taký krátky čas brunetke zbujneli prsia a pod tričkom sa jej už dvíha tehotenské bruško.

Manekýnka spodnej bielizne sa s otcom svojej dcérky po prvý raz stretla len v novembri minulého roka v Londýne, kde oslavovala narodeniny. Pre oboch ide o prvého potomka vôbec. Zdroj blízky mladej dvojici uviedol, že pohlavie dieťatka prezradila snímka po ukončení prvého trimestra. Zdroj zároveň uviedol, že mamička s bábätkom je úplne zdravá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu