Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kráska a zviera: Pozrite, s kým vliezla do postele britská prsaňa!

Kelly Brook skončila v posteli s nevábne vyzerajúcim komikom. Zobraziť galériu (4)
Kelly Brook skončila v posteli s nevábne vyzerajúcim komikom. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Proti gustu žiaden dišputát! Hoci glamour modelka Kelly Brook (32) patrí v Británii k symbolom dokonalej ženskej krásy, v posteli si veľmi nevyberá. Naposledy v nej skončila s nie veľmi atraktívnym fúzačom. Uznajte sami, že táto obdarená sexica má za dverami spálne rozhodne na viac!

Ona s dokonalými krivkami a on? Hotová katastrofa! Topánky do polovice lýtok, červené plavky v tvare slipov, podivný prívesok a slnečné okuliare so zeleným rámom – takýmto spôsobom sa do postele „vyparádil“ anglický komik Leigh Francis (38). Vďaka fúzom, chlpatej hrudi a ovisnutému bruchu však s Kelly tvoril priam dokonalý kontrast. Ich polonahé telá pripomínali krásku a zviera!

Aj keď to na prvý pohľad môže pôsobiť kadejako, vzťah medzi oboma aktérmi na fotografii je čisto profesionálny. Ide totiž o záber, ktorý vznikol pri nakrúcaní snímky Keith Lemon: The Movie. A Kelly bola z priebehu príprav taká nadšená, že sa o vtipnú momentku podelila aj so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter. Lepšiu zábavu si vraj užiť ani nemohla!

„Úprimne, tu v Belfaste sa dokonale bavím, až ma od smiechu rozboleli líca,“ odkázala modelka prostredníctvom svojho profilu. Treba uznať, že špásovať s jej závideniahodnými krivkami v bikinách je hračka. Čo ale videla na samotnom Leighovi Francisovi, je už tak trochu na zamyslenie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu