Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kulyho museli v Adela Show oživovať!

Kulyho musela Ivica v Adela show oživovať Zobraziť galériu (6)
Kulyho musela Ivica v Adela show oživovať

BRATISLAVA – Spôsobila chaos! Niekdajšia víťazka súťaže Miss Slovensko Ivica Sláviková (26) sa dnes večer objaví v talkšou Adely Banášovej (30). Moderátorka si pre krásku pripravila netradičnú úlohu, pri ktorej musel dostať glosátor Mário Kuly Kollár (38) umelé dýchanie.

Zahrala si opäť sestričku! Bývalá Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková sa počas nakrúcania Adela Show rozprávala s moderátorkou Banášovou predovšetkým na tému herectva. Kráska totiž účinkuje v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, kde stvárňuje sestričku. Ivica prezradila, že sa v tom remesle našla. Ako tvrdí, veľmi ju to baví.

Adela si preto spolu s glosátormi na krásku pripravili malú zákernosť. Vyskúšali si jej umelecké schopnosti priamo v štúdiu. Nechali jej vytiahnuť si lístoček, na ktorom bola napísaná herecká etuda. Tú musela brunetka následne zahrať. Vyžrebovala si rolu sestričky. Jej úlohou bolo dať Kulymu umelé dýchanie a oživiť ho. Ako to celé dopadlo? Čo všetko o sebe bývalá miss prezradila? To sa dozviete dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu