Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kulyho ženy 4 roky po rozvode: Exmanželka mladne, milenka priberá!

Kulyho bývalá manželka Danka (vľavo) vyzerá oveľa lepšie než v minulosti. Spevákova súčasná priateľka Lucia (vpravo) sa viditeľne zaoblila. Zobraziť galériu (10)
Kulyho bývalá manželka Danka (vľavo) vyzerá oveľa lepšie než v minulosti. Spevákova súčasná priateľka Lucia (vpravo) sa viditeľne zaoblila.

BRATISLAVA – Každá iná! V apríli to budú už štyri roky odo dňa, kedy sa spevák Mário Kuly Kollár (41) rozviedol so svojou manželkou Dankou (30). Dôvodom krachu ich sedemročného manželstva bola podľa všetkého spevákova mladučká milenka Lucia Nováková (21). Ako však plynul čas, tak sa výzor oboch žien výrazne zmenil. Ktorej z osudových dám lídra kapely Desmod to podľa vás viac pristane?

Bývalá manželka Daniela (30) predtým (vľavo) a teraz.
Zobraziť galériu (10)
Bývalá manželka Daniela (30) predtým (vľavo) a teraz.

Doslova žiari! Široká verejnosť spoznala Kulyho manželku Danielu ako bucľatú tmavovlásku. Spevák bol v tom čase vzorným partnerom a ich manželstvo vyzeralo šťastne. Po prevalení interpretovej aféry s mladou vokalistkou Luciou Novákovou sa ale situácia zmenila. Partnerské problémy a trápenie spojené s krachom sedemročného manželstva sa odrazili aj na výzore podvedenej manželky. Daniela rapídne schudla a experimentovala aj s farbou a s dĺžkou svojich vlasov. V súčasnosti ale vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Potvrdzujú to aj fotografie, ktoré si zverejnila na sociálnej sieti. Veľký podiel na tom, že Danka doslova kvitne, má zrejme aj fakt, že je šťastne zamilovaná.

Súčasná partnerka Lucia (21) v minulosti (vľavo) a teraz.
Zobraziť galériu (10)
Súčasná partnerka Lucia (21) v minulosti (vľavo) a teraz.

Spokojne priberá! Lucia poplietla Kollárovi hlavu ešte ako mladučké dievčatko. Po spevákovom rozvode sa stala jeho oficiálnou partnerkou a dvojica si už nejaký čas spokojne nažíva v Kulyho hniezdočku. Rodinný život sa odrazil aj na postave mladej tmavovlásky, ktorá sa v poslednej dobe viditeľne zaoblila. Na nedávnom odovzdávaní hudobných cien dokonca viacerí špekulovali, či náhodou nie je tehotná. „Asi to bolo spôsobené len strihom šiat. Bábätko momentálne neplánujeme. Lucia má pred sebou ešte školu,“  povedal nám na margo toho líder kapely Desmod, ktorý tak všetky reči o požehnanom stave priateľky vyvrátil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu