Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Banášová začala zostra: Koščová na smiech, utrápený Mokrý!

U Adely sa zapotila Katka Koščová, aj Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (6)
U Adely sa zapotila Katka Koščová, aj Juraj Mokrý.

BRATISLAVA – Štart, ako sa patrí! Včera večer sa na televízne obrazovky vrátila šou Adely Banášovej (30). Vyzerá to tak, že moderátorka a glosátori relácie sú po zimnej prestávke pripravení opäť provokovať. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj prví hostia – speváčka Katarína Koščová (28) a herec Juraj Mokrý (33).

Nekládli si servítku pred ústa! Ako prvá zavítala do Adela Show víťazka 1. série SuperStar Katarína Koščová. Moderátorka Adela Banášová si preto spoločne s glosátormi Evitou Urbaníkovou, Matejom Cifrom a Marcelom Forgáčom vzali na paškál niektorých účastníkov tejto súťaže. A poriadne si ich doberali. Naprázdno však neobišla ani samotná speváčka.

Na adresu bacuľatej Prešovčanky si Banášová neodpustia niekoľko vtipov. Všetky fóry mali spoločné to, že sa týkali jej veľkého poprsia a zaguľatenej postavy. Katka sa však na prekvapenie všetkých z moderátorkiných štipľavejších poznámok smiala. Dokonca na ne pohotovo reagovala. Keď jej Adela povedala, že ju je za čo chytiť, Katka zakontrovala slovami: „Ale zase môjho muža nie je za čo chytiť.“ Dobre mierenou vetou sa speváčke podarilo vyvolať smiech u celého publika.

O úplne odlišné emócie sa dnes večer postará moderátorkin ďalší hosť – Juraj Mokrý. Ten si v ružovom kresle zaspomínal na svoje účinkovanie v Let´s Dance. Obdobie, kedy v šou tancoval, označil za najšťastnejšie vo svojom živote. Priznal však, že nasledoval tvrdý pád.

Po skončení súťaže mu totiž skrachoval vzťah s herečkou Dianou Mórovou. Zabávačovi sa o tejto téme počas nakrúcania ťažko rozprávalo. Citlivo reagoval aj na otázky týkajúce sa ich spoločného syna Quida. „V duchu som s ním 24 hodín denne," odvetil na Adelinu otázku, ako často sa s dieťaťom stretáva. „Sú veci, ktoré neprebolia za chvíľu, ani za rok,“ dodal smutným hlasom Juraj.

Ste zvedaví, čo všetko o sebe zabávač a herec prezradil? Čomu sa v súčasnosti venuje? Nenechajte si ujsť Adela Show už dnes večer o 22:30 na obrazovkách televízie Markíza.

Chcete vedieť, kedy sa Adela vydá za svojho partnera Petra Modrovského? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu