Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Vyžitá Kate Moss: Spredu stehná na zabitie, zozadu huspenina!

Pozadie Kate Moss už nie je to, čo bývalo Zobraziť galériu (6)
Pozadie Kate Moss už nie je to, čo bývalo

PARÍŽ – Príťažlivé a krásne tvarované! Tak pôsobili obnažené nohy britskej modelky Kate Moss (37), ktorá sa po dlhšej odmlke vrátila na prehliadkové mólo. Žiadostivé pohľady však tentoraz priťahovala ako magnet iba spredu - z druhej strany ponúkla vysušený a ovisnutý zadok!

Pravidlá nepotrebuje! Modelingová hviezda opradená škandálmi a drogovými aférami už opäť potvrdila status zhýralej a kontroverznej ženy. Počas parížskeho Týždňa módy sa totiž odviazala, ako sa patrí – na módnej šou Louisa Vuittona vytasila svoje zvodné stehná a dokonca aj pripálenú cigaretu. A to presne na Deň nefajčenia!

Ultrakrátke šortky, remienkové čižmičky a dymové krúžky okolo hlavy! S takým imidžom Kate provokovala v odvážnom modeli amerického návrhára Marca Jacobsa. Zmyselným imidžom však upútala len čelom k divákom – cestou z móla totiž vykrúcala poriadne mľandravým pozadím!

Je viac ako zrejmé, že porušenie zákazu fajčenia v prípade Kate Moss sa neudialo len za účelom dotvorenia atmosféry. V jej rodnej krajine totiž práve spomínaný deň patril všetkým, ktorý sa s týmto zlozvykom rozhodli skoncovať. Deň nefajčenia, ktorý Briti oslavujú v druhú marcovú stredu, sa tak tento rok nezaobišiel bez poriadne výstrednej provokácie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu