Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krásna Gisele Bündchen: V Riu predviedla divokú sambu!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (5)
Gisele Bündchen

RIO DE JANEIRO – Doma je doma! Hoci Gisele Bündchen (30) asi nevyzerá ako klasická Brazílčanka, na pohyboch, ktoré predviedla počas karnevalu v Riu, sa jej korene ukázali naplno. Z dlhovlasej bohyne tancujúcej sambu v zlatých minišatách sa nedal spustiť zrak!

Tanec si užívala! Gisele na karnevale v Riu vystupovala po prvý krát a priznala, že bola aj trochu nervózna. V trblietavých zlatých minišatách s tiarou vo vlasoch však vyzerala tak očarujúco, že by jej určite každý pozorovateľ nejakú tú chybičku odpustil. Spod kratučkej sukne jej dokonca chvíľami vykukoval zadok!

Počas prípravy na svoje predstavenie Gisele nezabudla na Twitter napísať, ako nacvičuje. „Berieme si hodiny samby s tanečníčkou z Vila Isabel Samba School, ktorá tancuje od svojich šiestich rokov,“ uviedla. „Budem sa snažiť najviac, ako viem a uvidíme, či na to mám. OK, poďme na to,“ napísala pred vystúpením.

Spolu s ňou na divoký karneval zavítal aj jej manžel, hráč amerického futbalu Tom Brady, s ktorým má modelka už vyše jedenročného syna. Tom sa momentálne zotavuje z operácie nohy a tak sa k tancujúcemu davu nemohol pripojiť. Okrem neho v Riu bola aj jeho sestra, ktorá pri dvojici zažila aj menej príjemné okamihy. Gisele s Tomom sa totiž neraz bozkávali a užívali si vzájomnú blízkosť, zatiaľ čo Tomova sestra sa vedľa nich nudila. Zamilovanému páru to však bolo celkom jedno!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu