Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna mamina Gisele Bündchen: Superštíhla vďaka dojčeniu!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen

NEW YORK – Materskými povinnosťami ku kráse! Tak znie heslo jednej z najžiadanejších tvárí súčasného modelingu, Gisele Bündchen (30). Tá si príchod svojho prvého synčeka na svet vychutnáva skutočne naplno – pôvodnú postavičku získala späť takmer okamžite. A prezradila, ako na to!

Predvádzať plavky len šesť týždňov po pôrode? Pre Brazílsku krásavicu to nie je najmenší problém. Pozná totiž spôsob, akým zhodiť prebytočné kilogramy a zároveň sa postarať o spokojné bruško svojho bábätka. Prirodzený akt, akým je obyčajné dojčenie, by dokonca najradšej spečatila zákonom!

„Myslím si, že dojčenie mi naozaj pomohlo udržať si figúru,“ prezradila krásna tridsiatnička v rozhovore pre magazín Harper’s Bazaar. Ako jedným dychom dodala, na rozdiel od amerických mamičiek práve dojčeniu pripisuje maximálnu dôležitosť pre správny vývin svojho dieťatka: „Chcete dávať bábätku výživu z chemikálií, keď je také malinké? Podľa môjho názoru by mal existovať celosvetový zákon, aby matky dojčili svoje deti šesť mesiacov.“

Gisele takisto podotkla, že počas tehotenstva nič neponechala na náhodu. Na svoj veľký deň spojený s privítaním malého Benjamina Reina sa fyzicky aj mentálne pripravovala každučký deň. Pôrod mimo domova jej vraj nezišiel na um ani na sekundu, no koľko zdravotníckeho personálu zabezpečovalo jeho hladký priebeh, už nešpecifikovala. Synčekovi sa však vodí dobre, a to je pre ňu to najdôležitejšie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu