Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Gisele Bündchen po pôrode: Predviedla postavičku v priehľadných outfitoch!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen

SAO PAuLO - Najlepšie zarábajúca modelka sveta Gisele Bündchen sa po prvý raz od decembrového pôrodu syna Benjamina ukázala na móle. Dvadsaťdeväťročná topmodelka sa predviedla na najväčšej módnej akcii Latinskej Ameriky Týždeň módy v Sao Paule.

Manželka hráča amerického futbalu Toma Bradyho sa ukázala v troch outfitoch, pričom dva z nich boli tak priehľadné, že diváci nemohli pochybovať o návrate jej štíhlej postavy, ktorá ju preslávila. "Bola som veľmi nervózna," prezradila Bündchen miestnym novinám Estado de Sao Paulo. "Ale som naozaj šťastná, že šlo všetko tak, ako malo," povedala. Ako ďalej uviedla, jej polročný syn zostal doma v Spojených štátoch. "Mama teraz pracuje, nebolo by správne ho sem priniesť," vysvetlila.

Najlepšie platená a najbohatšia supermodelka nového tisícročia Gisele Caroline Bündchen sa do sveta modelingu dostala náhodou. Ako štrnásťročnú si ju v rýchlom občerstvení McDonald na výlete v brazílskom Sao Paule všimol agent Elite Modeling. "Na to zabudnite," znela najskôr odpoveď modelky, ktorá sa dodnes objavila na viac ako 600 obálkach prestížnych časopisov. Zúčastnila sa národnej súťaže Elite Model Look, kde skončila druhá. Na medzinárodnom kole na Ibize sa jej ušlo štvrté miesto, čo naštartovalo jej hviezdnu kariéru. Je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov ako najbohatšia supermodelka na svete.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu