Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šéfkuchár Jaroslav Žídek bol online: Mám šťavnatú Slovenku!

Jaroslav Žídek na online rozhovore na topkách. Zobraziť galériu (3)
Jaroslav Žídek na online rozhovore na topkách.

BRATISLAVA – Posvieti si na slovenské reštaurácie! Uznávaný kuchár Jaroslav Žídek bude na obrazovkách televízie Joj naprávať chyby a nedostatky slovenského gastronomického biznisu. Aký je nekompromisný kritik v súkromí?

Jaroslav Žídek pôsobil ako šéfkuchár v mnohých vynikajúcich reštauráciách, najvýznamnejšie sú napríklad reštaurácia Kampa Park, či pražská i španielska Pravda restaurant. Má bohaté skúsenosti z mnohých krajín, napríklad zo Švédska, Dánska, Francúzska, Talianska. Už niekoľko rokov šéfuje kuchyniam v Erdödyho paláci v Bratislave.

Stal sa najlepším šéfkuchárom na Slovensku v rokoch 2008 – 2010 podľa Gurmán Award. Jeho diela ocenili Kevin Costner, dánska kráľovná Margharet II., Václav Klaus, Ivan Gašparovič, Václav Havel, Gerard Depardieu, Michael Douglas, Hilary Clinton, U2, Roling Stones, Sylvester Stalone, Ben Kyngsley, Nórsky kráľovský pár a mnohí ďalší.

Práve vďaka týmto všetkým úspechom je to práve on, kto získal možnosť účinkovať v kuchárskej show Áno, šéfe! a tým vylepšiť kvalitu stravovacích zariadení na Slovensku. Áno, šéfe! môžete vidieť každý pondelok o 22.00 hod. na televízii Joj.

Inšpirujte sa receptami od šéfkuchára Žídeka:

Šalát Caesar

Palacinky inak

Rozhovor

09:51:50 - otázka od: soňa Dobry den! ake jedlo by ste navarili zene, na ktoru chcete zaposobit? dakujem to y8le69 na vekové kategorii a na tom ako dobre tu zenu poznam, určite niečo lahké a možno trochu štiplavé :)

09:52:45 - otázka od: dana Zdravim. Ake bolo vase najoblubenejsie jedlo, ked ste boli dieta a ake je oblubene teraz? Dakujem. ked som bol malý tak asi krupicová kaša a dukátové buchtičky, teraz asi foie grass s lokšou :)

09:54:59 - otázka od: jano Uz ste sa niekedy priotravil z jedla?dik za odpoved je otázné či sa vôbec dá. pretože zkazenu potravinu poznáte po zápachu a vzhlaedu. niekedy vám može byt zle, ale bez vyšetření asi nepoznáte z čoho to máte. možno to može byť aj alergia či stres. mě eto nestalo, podozdrivé potraviny nekonzumuji :)

09:56:36 - otázka od: jana zdravim...Preco ste prijali ponuku do sou? co vas motivovalo.... ked ma oslovili a zjistil jsem o čo ide, tak som povadal nie! ale ked som o tom rozmýšlal tak som si povedal, že ak to neurobím, tak o tom budu rozmýšlat celý život - čo ak by.... tak om to zobral. ubezpečujem vás, že kvoli peňazom to nebolo...

09:56:58 - otázka od: peter zdravim vas. kedy ste sa rozhodli, ze sa stanete kucharom a co vas k tomuto rozhodnutiu viedlo? v piatej triede na základnej :) nevím asi hlad :)

09:58:43 - otázka od: erika Dobry den. Zaujima ma vas nazor na skolske jedalne. Mali ste s nimi aj vy zlu skusenost? áno mal, moja mamka varila v školskej :) ´momentálně nemám názor, dlaho som tam nejedol :) dítě by mělo dostávat to nejlepší a tak by se o to mali zaujímat rodiče. dát školské jedálne do pozoru!

10:00:51 - otázka od: denisa Dobry den. Chcem sa spytat, ktora predloha vasej relacie sa vam viac pozdava. Ta s Gordonom Ramsey alebo so Zdenkom Pohlreichom? originál je jen jeden. formát je převzatý a gordon bol prvý :) mám ho velmi rád a je dlouho mým vzorem. každopádně vyzní lépe f...k v angličně ako v..e v češtině:) každopádně po několik anatočených částích smekám klobouk před zdenkovými 37 díly!!!! včera som s ním o tom hovoril...

10:02:49 - otázka od: dusan stazoval sa vam niekedy niekto na jedlo, ktore ste mu navarili? stalo se mi to a nebo mým kuchařum. tako vý je život. pokud je kritika upřímná, tak vás posune a lehko se s ní vyrovnáte. pokud však někdo mlčí a potom sa stěžuje na blogách či trousí hloupé řeči po okolí, tak s tím se poprat nemůžeme a nikam nás to neposune. NIKDO NENI DOKONALY!

10:04:03 - otázka od: sisa Kolko dobrych, ale naozaj dobrych, kvalitnych restauracii sa podla vas nachadza v Bratislave? nedovedu to spočítat, ale dokážu vyjmenovat kuchaře. braňo křižanm igor čehy, marián harciník, pan Sika, janko minárik a další. seznam by byl naštěstí dlouhý :)

10:04:25 - otázka od: denisa Zaujima ma, ktora svetova kuchyna vam najviac chuti. Dakujem a zelam vela uspechov. nejvíc? ta naše československá uvařená s láskou!!

10:05:54 - otázka od: michaela Dobry den,chcela som len povedat ze uz sa tesim na vasu relaciu,nech vam prinesie uspech.ako sa vam na nej pracovalo je to velmi těžké. někteří lidé jsou opravdu v koncích a já mám pouze 4 dny jim poradit. někdy je však každá rada k ničemu. restaurace je těžký obchod a bez vás zákazníků nefunguje, ale i vy zákazníci nás někdy dooost zlobíte :)

10:06:15 - otázka od: Miška Videla som prvú časť Vašej show, bolo to celkom príjemné:o) Držím Vám palce. ďakujem velmi pekne, ale v kuchyni mi to jde lépe :)

10:07:04 - otázka od: Tomas Dobry den prajem. Chcem sa Vas poprosit o tip na dobru restauraciu v Bratislave.... okrem tej `vasej`.... cube v hoteli aston, foouzou - je jih více, ale tyto mě napadli prvé :)

10:08:26 - otázka od: bibiana Prečo ste prišli na Slovensko? u vás tam doma vás nie je treba? myslíte si, že ste tu zaujímavý? takový je život, ten se neptá.... já říkám nikdy neříkej nikdy a nic není navždy. čiže uvidíme kam mě život povede dál. možná dále na východ :)

10:09:19 - otázka od: Mirka Dobrý deň, minule som videla prvykrat vasu relaciu a musim povedat ze to bolo uzasne.Vidno ze mate vela skusenosti.To čo tam dokazoval ten mlady kuchar so svojou kolegynou bolo neskutocne.Ako ste sam povedal je to horor ked nevie urobit zakladnu omacku..Odteraz vas budem pozerat stale, fakt to nema chybu.Vela uspechov vam prajem...ste velmi pekny a sympaticky ...drzim palce :-) ďakujem, oni sa potom velmi snažili a za tu krátku dobu urobili velký pokrok. to je na nich velmi sympatické :)

10:09:33 - otázka od: Tomas Ma Zidek rad bryndzove halusky ? jasan!!!! ale lokša je favorit!!!

10:10:27 - otázka od: Luccifer Dobrý deň pán Žídek, veľmi sa mi Vaša relácia páčila, omnoho viac ako tá "druhá" v ČR. Pravdepodobne to bude Vašou osobnosťou, ste nielen super kuchár, ale aj charizmatický a ľudský človek. Veľmi ma zaujíma, čo by ste chceli vo Vašom obore dosiahnuť?! jáááj toho je vela, ale moj sen je stále plná reštaurácia spokojných a príjemných hostu :)

10:10:45 - otázka od: lucia zdravím, ako sa Vám páčilo v Senici? jáj no ta dobre bolo. :)

10:12:34 - otázka od: Tomas nedavno sa pan Pospisil vyjadroval pomerne nelichotivo na kvalitu restauracii na Slovensku. Zaujimal by ma vas nazor ? to je to fakt taky pruser ? kde sa da v Ba dobre najest ? čo bolo to bolo - terazky som majorom :) všetko napreduje. a mám na to takový názor " do špatné hospody nelezu" tím se stane to že špatné hospody zaniknou!!! a budeme mít jen ty dobré a ťěch máme naštěstí čím dále tím více!! čiže kvalita resaturací se odráží od požadavek hostů :)

10:12:54 - otázka od: Verutak Dobry den, mna hlavne zaujima na aky sposob si mozem pripravit psa? ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nechutné - odstˇ%ehujte se do číny!!!!!!!

10:13:07 - otázka od: Simona Chodite niekedy do McDonald´s? no co už

10:13:39 - otázka od: Anna Dobrý deň p.Židek, obdivujem Vaše kuchárske umenie. Držím Vám palce v relácii Áno šéfe! Takýto projekt má veľký význam pre naše zariadenia. Len aby sa kuchári dostatočne poučili. já si myslím že je to v majiteloch. nejsú ochotný zaplatit zua kvalitný personál!

10:14:04 - otázka od: Peter Ako sa Vam nakruca relacia Ano, sefe!? Aka je komunikacia s JOJkou? tým je dobrý a s jojkou já nekomunikuji...

10:14:40 - otázka od: viliam Čo bolo motiváciou pre vás ísť do tejto show? už som to písal - najdi hore :)

10:15:28 - otázka od: Pavel ...Dobrý den, proč myslíte, že kuchaři v ČR a SR nejsou bráni za odborníky,a že si lidi myslí že je to podradná práce? Myslíte že stačí studovat 3 roky na učňáku a pak se postavit k plotně někde v hospodě,nebo závodní jídelně? Vždyť je ve vaření tolik umění...Klidně bych zavedl povinné 4-leté studium s maturitou...Kuchař se učí celý život to už dávno neplatí, a už sú aj vysoké kuchárské školy :)

10:15:57 - otázka od: Stanka ake jedlo vy nemate radi a ani by ste ho nikdy neuvarili? nemám rád odfláknuté jídlo a nebo jídlo z polotovarou.

10:16:37 - otázka od: Monika Som rada,ze sa poukaze na uroven v slovenskych restauraciach/cest vynimkam/.Jedla nechutne,studene,prst v jedle,upoteny casnik,spinavy obrus,v tzv,luxusnom hoteli v Tatrach dierka na obruse,studena zaschnuta knedla,oduty personal,zapachajuce wc,capucino v salke na male presso...Skoncila som s restauraciami.Radsej si vychutnam v nudzovom pripade mc..big mac!!!Nesetrite ich,dufam,ze sa uroven v slovenskych restauraciach zlepsi? A OTAZKA,aku vy mate najhorsiu negativnu skusenost zo slovenskej restauracie?dakujem a vsetko dobre... jak jsem psal, nechoďte do takových reštik a oni sami zaniknou.

10:17:39 - otázka od: wratko Poradte, ako co najjednoduchsie pripravit dobre jedlo z cerstvych sardiniek alebo ancoviciek? Dakujem. jáááj super rybka. možte naložit do osta a urobit chutný šalát alebo omočit vo strukanke a oglilovat. s horčicou omáčkou mňamka velíká

10:18:03 - otázka od: zaky Dobry den, boli ste s relaciou aj v Kosiciach, respektive mate to v plane ? neboli a nevím. to má na starosti produkcia

10:20:12 - otázka od: Tomas Dobry den. Zaujimalo by ma, ci ste pocas nakrucania vasej relacie nedali niektorej restauracii na konci hviezdicku, ktora znaci, ze dana restauracia urobila krok dopredu a ze sa tam da dobre najest. Dakujem a prajem pekny zvysok dna. oni na to mají 4 týdny a to není až tak dlouhá doba. já nejsem kat a tak ked vidím jasné zmany - nový smysluplný jídelní lístek, chutně uvařené jídlo a další změny, tak netrvám na dokonalosti. pokud neudělají nic, tak nemají šanci a to už pak není moje vina, ale mohou si za to sami.

10:21:13 - otázka od: martin aký máte názor na obedové menu za 3€. ja som uz z toho zufaly,že sa o to všade snažia. namiesto toho aby to bolo za 5€ a kvalitné.ale to je problém vôbec niekde niečo podobné zohnať.zas ale dávať si každý deň obed z jedálnička za 8€ je vela a dlho to trvá a pri predstave že to aj tak neni pripravebé a rýchlo to všelijakými spôsobmi rozmrazujú, to nakoniec ani nieje dobré takových hostů jako jste vy potřebujeme další miiooooon. děkuji za vás!!! za 2,50 - 3 eura se dá uvařit, aleˇva školní jídelně - dětské porce

10:22:34 - otázka od: ALex Ako sa robi krupicová kaša?? ľahko :), mlieko s maslom a cukrom sa zohreje a potom pridávate krupicu. za stáleho miešania pravríte . ňam

10:22:58 - otázka od: filip Dobry den, chcem sa opytat ci mate svoju restauraciu a kde ju mozem najst:) inak prajem vela uspechov.. elesko v modre, flowers a camouflage v bratislave

10:23:14 - otázka od: kaca ake jedlo je najlepsie na veceru s ktorim budu spokojy vsetci a je lahke aby ho spravilo 13 dievca :) moja, palacinky

10:24:57 - otázka od: Michal Siro Dobry den pan Zidek Vasa relacia sa mi velmi paci,myslim,ze tu nejde,len o to aby sa ludia mali na co v tv pozerat,ale pevne verim,ze prave tato relacia zdvihne dost slabe sluzby a hlavne gastronomiu.Urcite sa totiz v naprostej vacsine restauracii vari s polotovarou.Moja otazka:Ako rozozna laik dobru restauraciu.dakujem a prajem vela uspechov je vela faktorou. čašník v rovnošate - a ne v tričku co fajčí pred reštikou, čistota, krátký ale uspokojující jedálný lístok. dalej už je to v rukou božích. pokud se to nepovede, máte právo si sťažovat a pokud neuspějete tak už se nevrátit

10:25:34 - otázka od: mato Dobrý deň. Rád by som sa opýtal, že pre akú najvačšiu osobnosť ste už varili , a čo to bolo? Ďakujem pre mňa je bolo uplně nejvííííc U2 a měli divinu

10:26:02 - otázka od: Jano zdravím, teším sa na túto reláciu, sledoal som Áno šéfe s Pohlreichom a dúfam že to bude dobré. Bude v ponuke aj nejaká pizzeria ? už bola, ale pizza není to čo by som chcel reštikám doporučovat

10:26:14 - otázka od: ewwelyn ako sa Vam páči na Slovensku? veeeeeeeeeeeeeeelmi !!!!

10:26:23 - otázka od: renka Drzim Vam palce!pekny den! velká vďaka

10:27:30 - otázka od: Maja Aký vysoký plat by mal dostať kuchár z pondelkovej relácie, aby varil lepšie? najprv ať navarí a potom nech sa pýta na plat. mal by byť motivaný výsledky. radím všetkým majitelom nech personálu zverejí hospodárske výsledky

10:29:01 - otázka od: adam567 Dobry den, poznam vela cechov, ktori pôsobia na Slovensku aj niekolko rokov, ale ziadny nerozprava, ani sa nesnazi rozpravat slovensky..vy sa o to snazite a tym si ziskate iste velke mnozstvo Slovakov! inak navstevujem vase restauracie a ste fantasticky kuchar :-) len tie ceny keby neboli az take..neplanujete niekedy robit nejake akcie=lepsie ceny, napr. rodinne obedy a pre deti animatorov.. v eleku máme ceny velmi prijatelné. máme tam 2 dětské ihriská a v lete každu nedelu šaša :) bylím tady 7 let, tak sa hodí sa prizúposobit. ked som bopl v španielsku, tak som sa naučil po špa

10:29:13 - otázka od: Miro Jaroš preco si taky tlsty? lebo mi chutí :)

10:29:33 - otázka od: Michalela Ako je možné, že taký fajn chlapisko je bez ženskej? Ja by som Vás brala hneď:oP mám babu - šťavnatou slovenku :)

10:29:47 - otázka od: Jan Slota kedy ideme na panaka? hned jak skončím :)

10:30:16 - otázka od: vyzvedač paci sa vam Nora Mojsejova? nedívam se tv, som do večera v robote :(

10:30:24 - otázka od: Anička Fajčihubka ahoj mas priatelku? :)

10:31:23 - otázka od: Maja Aké jedlo by ste mi ponúkli dnes vo Vašej reštaurácii, vzhľadom na to, že je popolcová streda? PS: držím palce a dúfam, že Vaša energia nevýjde naprázdno. špenátové pyré s pošírovaným vajíčkom, maslovou omáčkou a hluzovkami

10:31:42 - otázka od: Mira Dobrý deň. Dnes je popolcová streda a treba jesť bezmäsité jedlá a držať pôst. Čo by ste mi navaril k obedu ako špecialitu? viz hore

10:32:23 - otázka od: Lucy Dobrý deň, takého kuchára by som si hneď zobrala domov:) Páči sa mi štýl Vášho varenia. Ak sa môžem opýtať, nemohli by ste mi napísať recept na dressing na grécky šalát? ďakujéém olivolý olej a može byť trocha octa.

10:32:53 - otázka od: Dominika v com vidite najvacsiu chybu nasich slovenských kucharov?? v majiteloch, lebo im umožní to čo robia

10:33:10 - otázka od: lady gaga Hi, you are very popular in USA. I hope you will cook something to me, i will pay for airlines. Youre Lady Gaga. Kiss of course baby!

10:33:39 - otázka od: katarina dobry pan zidek, velky fesak ste, razny, teda ako sme v tv v prvej casti videli, ci ste takyto aj naozaj v suukromnom zivote:))), tesim sa na dalsiu cast:) nie, ja som macko :)

10:34:18 - otázka od: Ferovyč Dobry den, som sice z tych mladsich, sledujem Vas dlhsiu dobu, a urcite to čo robite a ako robite si zasluži obdiv... Chcem sa opytat neplanujete zriadit nejaku svoj agenturu na pridelovanie hviezdiciek podobne ako v TV ? :) pekny zvysok dna chcel by som porad o dobrých reštauráciach a kuchárov, ale to nechce divák....

10:34:33 - otázka od: jozef.lomidrevo.piaty Ako casto masturbujete? mno tak........

10:35:11 - otázka od: viliam Po tejto sérii a tejto skúsenosti išli by ste ešte raz do toho, alebo plánuje sa aj ďalšia séria? som z toho velmi unavený, takže momentálně říkám ne

10:35:18 - otázka od: Bartolomej Kratkosrsty Dobry den, chcel by som sa opytat ake jedlo nenavidite? :) dakujem, Vas fanusik Bartolomej. zle uvarené...

10:35:52 - otázka od: martina dobrý deň. prosím Vás chcem sa opýtať aké ste mali pocity pri natáčaní relácie. Ďakujem za odpoveď divné, já jsem kuchař a ne herec či moderátor. natáčení mě začíná bacit v momente ked sa zčína varit

10:37:16 - otázka od: Lio Dobry den, zaujimalo by ma aky mate vy nazor na podla mna katastrofalny stav a sluzby beznych Slovenskych restauracii. Nemyslim tym restauracie pre hornych 10.000. Dakujem zlé restaurace budou fungovat tak dlouho jak dlouho do nich budete chodit. a ještě jednou říkám za 2,50 menu to si pak stěžovat opravdu menužete.

10:38:30 - otázka od: wratko Ako dlho vy zvyknete varit chobotnicu? Pridavate do vody aj korkovy stupel, aby rychlejsie zmakla, alebo je to len blud? chobotnicu je treba riadně otriskať o stol či kameň aby sa prethali vlákna a potom varím cca 50 min až hodinu. nepridávam žiaden štupel :)

10:38:44 - otázka od: pan vajíčko kto za vas pise odpovede ??? já sám a už mě bolí ruka :)

10:39:25 - otázka od: Tomas Vas nazor cinu na slovensku ? Co ten glutaman ........ heh, čínské restaurace jsou jiné tady a jiné ve světe. glutamn je zhouba lidstva

10:39:56 - otázka od: Zuzana Dobry den, vyzeralo to, ze v prvej casti to medzi Vami a pani Luciou zaiskrilo :-) Je to pravda? A aky mate nazor na to, ked v gastronomii podnikaju manzelia? Toto bol uz druhy pripad (aj Zdenek Pohlerich mal jeden), ked popri restauracii skrachovalo manzelstvo. :)):)): nie, len tam bola dobrá atmoška.

10:40:57 - otázka od: Daniela Dobrý deň, držím palce, bola by som rada keby sme sa aj my pri TV naučili niečo dobré a jednoduché pripraviť :-) Len Vás prosím, občas trochu mrmlete a nie je Vám rozumieť - s češtinou problém nemám :-) já vím, pracuji na tom :( nejsem moderátor :( nutím štáb do toho aby tam bolop viac varenia, ale oni nechcú :( dnes kvoli tomu sedíme, tak doufám, že je ukecám _)

10:42:19 - otázka od: rudolf zdravím, inšpirovali ste sa aj nemeckou show "Rach, der Restauranttester" na RTL? resp. čo na ňu hovoríte? neznám, ale slyšel jsem o tom. tam myslím chodí do rataurace celý tým. to by e mi také líbiolo, nebyl bych za chytráka jen já :)

10:43:22 - otázka od: fedor docolomansky Tuším všetko čo varíš, popri varení aj hneď žožereš, keď si ako vorvaň... Čo ty na to, tlouštíku? janě že hej, sportovče. škoda že se na blogách najdou lidé jako vy...

10:43:36 - otázka od: Jozef Golonka Zdravim, sledujes hokej? Dnes to nestoji za vela, za mojich casov to bolo lepsie, nemyslis? hokej je super!!

10:44:42 - otázka od: beata Dobry den,chcela by som sa vas spytat ci si nemyslite,ze je prinajmensom trochu zvlastne presadzovat v kuchyni cerstve potraviny,odcudzovat polotovary a pritom robit reklamu istemu velkoobchodu na krokety a ine balene chutovky? Alebo fungujete v ramci hesla pre biznis vsetko. nerobím reklam na polotovary. ak máte na mysli metro. pokud je naobrázku polotovar tak děkuji za upozornění, protože tím porušili smlouvu. hned po chatu jim di volat. díky!

10:45:35 - otázka od: Tomas Poznate sa s Emanuelom Ridim ? Boli ste v jeho restauracii v Prahe ? Ako ho hodnotite ako kuchara ? je to moj velmi dobý kamarád známe se cca 9 let . jezdí aj on sem na slovensko. výbornj týpek!

10:45:42 - otázka od: Emil Luneberg Ahoj, aky nazor mas na Gordona Ramseyho ? moj vzor

10:46:26 - otázka od: Juliana Dobrý deň rada by som sa spytala,či zvyknete reklamovať zle jedlo v reštaurácii a ako často až to ma dovod ďakujem pekný deň mno to je kámen urazu. já nechdím do špatných resaturací a tudím nemám moc ddůvodu si stěžovat.

10:47:14 - otázka od: oolo Ako moj brat od fachu hovori: Kazdy kto ma trochu penazi navyse a nerozumie tomu si otvori restiku a potom to aj tak vyzera. Ja sa s tym stotoznujem a tvrdim ze zly personal je iba obrazom majitela. Co je podla Vasich skusenosti zakladom uspechu dobrej restiky? váš brat má bohužel pravdu, v mnohých případech to mu tak je. tvrdá práce, bolavé nohy a odhodlání

10:47:42 - otázka od: merci Dobry den :)Ake je vase najoblubenejsie jedlo? Je lahke na pripravu alebo nie? Dakujem :) nemám nej nej jídlo. mám rád vše c o je dobre pripravené

10:49:19 - otázka od: palo Myslíte si, že sú v bratislavských reštauráciach primerané ceny?Alebo opýtam sa inak. Myslíte si, že sa dá dobre najesť v reštaurácii, kde stojí hlavné jedlo pod 15eur? Ďakujem a držím palce v show ceny, by měli opovídat kvalitě. nemohu prodávat tuňáka za 6 uero a mít v kuchyni 5 kuchařů. a dobré jídlo se dá samo sebou uvařit za 8 eur i 6 uer, ale nebude to steak zo sviečkovice

10:49:31 - otázka od: veronika Dobrý deň, otázku na Vás nemám len chcem konštatovať, že závidim žene, ktorej varíte doma. Prajem všetko dobré. nemáte jí co závidět....

10:50:01 - otázka od: adamenko debry den pan Zidek, ste famozny kuchar a sympaticka osobnost, chodim casto do eleska ale nemal som stastie vas tam vidiet osobne. Kedy tam budete, chcel by som vam osobne potriast rukou ak by vam to nevadilo nevadilo :) som tam zajtra :)

10:52:48 - otázka od: martin inak čo sa týka eleska v modre celkom nechápem. dole vo vinotéke kúpim víno za 10€ a keď si to isté chcem dať hore v reštaurácií tak je za 20...a obsluha-pokial pridem iba na kavu tak sa ku mne aj chovaju, nie som zaujimavy a stoly su rezervovane, hlavne ze nikde nikoho. vo vinotéke jsou ceny ako vo vinotékach a v ceněraturačnej je započítaná nutná matŕža. co se týká obsluhy v elesku, tak ten problém řeším už dost dlouho a jsem z toho upřímňe neštastný. poprosím vás ak niečo zase bude kludně povedzte mangerovi, nech mi zavolá aj ena telefon. vďaka!

10:53:14 - otázka od: vivíí aka je vasa oblubena prisada do jedla? dakujem :) podravka :)):):):):)::):):):):):):):):):):): nie,eee - sol a korenie

10:53:29 - otázka od: Katka Dobry den, ake jedlo mate najradsej a ktoru restauraciu v Bratislave by Ste mi odporucili? Dakujem a prajem pekny den :) už som písal hore. vˇ%daka z apochopenie

10:53:59 - otázka od: freego Odporucte, prosim, dobry recept ako pripravit TOFU syr. Vdaka obalený v burských orieškach a opečený. podávaný so satay omáčkou

10:54:28 - otázka od: jana dobry den,citala som o Vas,ze ste posobili v mnohych zapadnych krajinach.chcem sa opytat ci ste boli aj vychodnych ako je Rusko,Ukraina a ci zaposobili ich jedla na Vas? ano, ale nevaril som. pravdepodobne ale brzy budu v anape

10:54:49 - otázka od: Izidor Drakula prídem si po teba vnoci... ok poběž Van helsing

10:55:10 - otázka od: Arpad Farkasovsky Si bukva ??? mas take bukva style okulare děkuji za plnohodnotný příspevok

10:57:24 - otázka od: Tomas Vedeli by ste poradit rychly a lahky recept na pripravu baklazanu? a ked ste varili pre U2 neponukli ste ich aj slivovicou? nie: babaganus baklažín napíchejte vydličkou a pak upčte na 220 cca 45 min, vyškrábejte dužinu a ochuťte citronovou šťávou solou korením. pridajte olivová olej nadrobno nakrájené papriky chili a cesnak. řádně rozmíchejte - mňam

10:57:36 - otázka od: Norika Mojsejova Kcharko neches mi robit asistenta v tej mojej relacii , Christova sa nevie ani poriadne oholit a dole ma to potom skrabe ;) ............

10:57:53 - otázka od: Rysava Jalovica Slipy, Trenky alebo Tangace? ..............

11:00:02 - otázka od: Andrej L. Som majiteľom celkom úspešnej reštaurácie v Bojniciach ako mám chápať Váš názor že obedné menu pre normálne pracujúcich ľudí sa nedá kvalitne navariť za predajnú cenu 3 až 4 eurá vravím 2,5. 3 eura za hlavné jedlo nebo za menu? pretože ak je to za menu, tak dle ého názoru se to kvalitně nedá, tak aby jste aj vy jako majitel bol spokojný. PS bojnice su krásné a máte tam prima reštiku Staré kino!!!

11:00:24 - otázka od: Hellbringer urobil si uz jedlo z truffle ? ano,

11:00:46 - otázka od: ludmilka dobry den chcela som sa spitat ake je vase oblubene jedlo už som písal hore prapáčte

11:01:58 - otázka od: Tomáš Dobrý deň, páči sa mi ako varíte a pomáhate ľudom čo to potrebujú. Mám na Vás otázku? : Varím rád, lenže nemám ani školu a ani toľko skúseností, že kde by som nadobudol skúsenosti, keďže som amatér. Tak aby som niekedy mohol variť kuchyni. Ďakujem za odpoveď a pekný deň. dojdi se ukázat, pokud tě to baví máš šanci

11:02:58 - otázka od: Jaroslav Molnár Bude vo vašej relácii aj teštika, ktorá bude naozaj stáť za to? Táto prvá senická bola dosť hrozná, obdivovali sme Váš pokoj s tými neschopákmi. myslím že ano

11:03:32 - otázka od: laco Dobrý deň. Chcem sa spýtať myslíte že sa môže stať človek profesionalním kuchárom aj keď nie je vyučený v obore ,ale má chuť to robiť a má po 40-dke. to už bude těžký boj, labo gastronomia stále napreduje, ale nikdy neříkej nikdy

11:04:49 - otázka od: maja Dobrý deň, pán Žídek, veľmi sa mi páči relácia a Vy ste tam výborný, jlavne sa mi páči, že ste taký smejko. Poraďte mi prosím čo mám dať okrem vajíčok a múky keď idem obaľovať napr. šampióny aby bolo chrupavé a ľahké to cestíčko. Srdečná vďaka. Všetko len to naj pokud iba v cestíčku, tak přidejte trovhu sody nebo sprite. pokud aj v struhanke tak obalujet v panku.

11:05:34 - otázka od: Jao Práve sledujem v archíve Vašú reláciu a mali ste im tam zjazdiť viac, tie plechovky koniec mno ono toho bolo iacej, ale je to zostrihané. každopádně zkuste se vžít do mojí kuže a pak do jejich kuže...

11:06:15 - otázka od: Marián zdarec... aký váš vzťah k pre väčšinu našincov nekonzumovateľných delikatesám ako sú červy, kobylky, žaby či slimáky? skúšali ste už niečo také zjesť alebo to máte v pláne? nie nemám. myslím že tady platí svuj k svému

11:07:23 - otázka od: Frano Zdravím Jardo. Nedávno som sledoval, ako si preškoloval kuchárov v istej pizérii v Senici myslím. Boli na tom tí kuchtíci fakt tak zle ako si vravel, že nezvládajú absolútne kuchárske základy? Mimochodom majiteľka tej reštiky Lucka vyzerala byť celkom sympatická šťabajzna, čo ty na to? :) bolo to tam celkom fajn. oni sa velmi intezivně učili a nasávali informace. boli zme v kuchni 2 dny a snžili se. no takl základy už mají

11:07:59 - otázka od: Niki Dobrý den,p.Židek,veľmi rada pozerám Vaše relácie..ste skutočný profesional a majster..môj manžel a aj syn- je neskutočný labužník a ja strašne rada varím...veľmi rada beriem inšpiráciu od Vás..môžem sa spýtať?dali by ste aj nejaku súkromnú lekciu vo Vašej reštaurácií-venovala by som to manželovi k narodeninám..Ďakujem,prajem pekný deň a nech sa Vám darí.. ano robíme kurzy varenia pre amateérou. www.erdodypalace.sk

11:08:41 - otázka od: Jana Dobrý deň, chcela som sa opýtať, či chodíte do Tatier. Je tu množstvo reštaurácií,ktoré sú prázdne a nefungujú. Nedostali ste ponuku otvoriť kvalitnú reštauráciu v tejto časti Slovenská ? nie, ale až se vrátí turisti, tak se otevřou reštiky

11:09:49 - otázka od: ag Dobry den, chcem sa spytat , tym , ze davate hviezdicky restauraciam , ktore hodnotite, kto tieto restauracie skontroluje po istej dobe, dokonca mozu o toto hodnotenie restauracie aj prist, pokial sa preukaze , ze su kvalitou tak kde boli predtym? dakujem a drzim prsty P.S akou smotanou zahustovat omacky, aby sa mi nezgrcla? stava sa mi to pri smotane na varenie, dakujem este raz a pekny den. chceme to urobit. kontrola tak po 3 mesiacoch a pokud to bude zle tak odebereme

11:10:59 - otázka od: Jan Zdravím Vás p. Žídek, obdivujem vašu misionársku prácu na poli kulinárstva a kultúry jedla. Chystám sa pri najbližšej návšteve Bratislavy (to viete my z vidieka) navštíviť niektorú z vašich reštaurácií. Mám ale jednu otázku. Niekedy v minulosti som niekde čítal, že máte nejaké dlhodobo osvedčené jedlo, ktoré je už trvale na vašom jedálnom lístku. Na žiadny pád si neviem spomenúť, ktoré to je. Môžete mi pomôcť s mojou pamäťou? Malo by to byť niečo podobne populárne ako sú líčka u p Pohlreicha. Držím Vám palce a zostávam s pozdravom já mám, telecí líčka a osso bucco, líčka tady prodávám co jsem přišel abyl to boj než s na ně lidé zvykli

11:13:24 - otázka od: miroslav halam zdravim boli ste na veceri v 3 alebo 2 alebo 1 michelin star restauracii.ak ano kde.dakujem ano velakrát a v mnohých som aj varil - stojí to za to -verte mi!

11:13:24 - otázka od: kamil Ako kuchár by ste nemali nosiť čiapku na hlave. mali :)

11:13:24 - otázka od: Lucia Dobry den, neuvazovali ste o relacii ako ma Nigella alebo Jamie? Jednoducho ukazat nam viac z vasho umenia a poradit ako lepsie, kvalitnejsie a mozno aj lacnejsie varit. Dakujem chcel by som a velmi. mám aj formát, ale televize to nechtějí. asi se bojí že to diváky nebude bavit

11:14:00 - otázka od: DOBRý DEN mám 12 rokov a baví ma variť,čakam mamu z roboty a mám kuracie maso aký je jednoduchy sposob čim by som ju mohol prekvapit?ako ho mám spravit ... urob kurča na zeiakoch so smotanou. klavne sa nepopal :)

11:14:29 - otázka od: Sabína Dobrý deň chcem sa spýtať čo si myslíte o Slovenských reštauráciach a kde sa vám najviac páčilo.Dakujem písal som hore, prepáčte

11:16:02 - otázka od: Dominik dobrý den, mam dvanast a som sam doma chcel by som mamu niečim prekvapit a rozohodol som sa že jej niečo dobré navarím ked už ma tak baví varit,ako mám spravit kuracie meso?poradte niaky lahký sposob...dakujem :) viz hore :)

11:16:43 - otázka od: miroslav halam dobry den pan Zidek som vas fanusik.chcem sa Vas opytat kedy budeme mat na slovensku prvu michelin star.preco michelin guide vaha s navstevami na slovensku.boli michelin inspektors u vas uz?dakujem miroslav halam nevím, michelin je fenomén - asi si budeme ještě muset počkat

11:17:20 - otázka od: Papáč Ano, šéfe! je pre mňa asi jediná pozerateľná relácia na JOJke. Je to síce show, ale musím uznať, že vo Vás vybrali správneho týpka. Urobíte nejaký diel aj v školskej alebo závodnej jedálni, ako Zdeněk Pohlreich? Pre mňa - milovníka hromadného stravovania - by to bolo celkom zaujímavé. zatím si nás nikdo nepozval, tak zatím ne. asi by to byla švanda

11:18:12 - otázka od: Peter Dobrý deň, varíte aj vegetariánske jedlá? Čo si myslíte o vegetariánstve? Ďakujem. varím, a je to ako s jinými jedlami, len ta zelenina kaby bolo lepšia. s tým máme stále problémy

11:20:00 - otázka od: Lenka Pan Zidek, rada by som Vam zlozila poklonu za Vase umenie. Mala som to potesenie ochutnat z "Vasej" kuchyne a musim povedat, ze to nie je len bublina ale skutocne potesenie pre vsetky vnemy. Zial, mam aj trosku nedobrus skusenost s restauraciou Elesko, ktoru sme navstivili... stoly neodpratane so zvyskami jedla, spinave pohare, personal ako na drogach... (mam aj foto)nerobia Vam dobru reklamu a kazia Vase dobre meno. Zelam Vam vela uspechov a kulinarskych "poteseni" díky, elesko je moj velký problém, nemožem tam byť tak často aky som chcel :( riešim to intenzívne, verte mi. nabudúce si zavolejte managera a nechajte si ma zavol trebas aj n atelefon. vďaka

11:20:53 - otázka od: Jaroslav Molnár Akú reštauráciu v Prahe by ste nám odporučili? la teroire, da emanuel, aromi

11:23:56 - otázka od: martin ešte k tym rozdielnym cenam v elesku vo vinoteke dole a v reštaurácí,je to tak aj v rakusku? ta marža je už v tych 10-15€ a vino je aj tak iba doplnok k jedlu.raz tam pridem, kupim si vino dole,vynesem hore a dam otvorit čašníkovi, že čo sa stane.k tej obsluhe, minule som sa tam zastavil v športovom a pozerali namňa že čo chcem takyto.mali by ratat s takymito ludmi čo idu z karpat, alebo je to problem, možno sa to fakt nehodí viete, aj já to víno nakupujem. a vo vinotéke nemám prakticky žiadnu maržu, to je len doplnkový predaj. ak by som si chcel uchovat ekonomiu a výnostost, tak by som musel zdražit jedlo a to se mi nechce. ak máte takéto skusenosti, tak ihned volajte managera ktorý vše virieši. s personálom to nemám jednoduché.

11:25:00 - otázka od: Andrej L. Keď ste boli natáčať reláciu v Prievidzi zastavili ste sa aj v reštaurácii Staré kino, ktorí sú naši priatelia a sú tam šikovní, len škoda,že ste sa nezastavili aj u nás - MUZIKA Reštaurácia/oproti cez ulicu/, tam by ste nemali problémy s Crème brûlée,pretože u nás máme naše vlastné domáce dezerty, dokonca aj vlastné pečené pečivo a štrúdľu. A teraz otázka: Je možné k Vám na zaškolenie poslať mladého kuchára? Ak by sa dalo môžte ma kontaktovať na e-mail info@klenby.sk ano možte, napište mi prosím na info ku nám do rešty a domluvíme se. nabuduce zajdu aj ku vám, slubujem!!

11:26:17 - otázka od: marek Dobry den. Myslim si ze Vas nazor na personal, ze je to obraz majitela nie je celkom spravny. Vy podla prispevkov mate s nim tiez problem. Problem je v tom, ze su to ludia a kazdy je iny. Ja som za tri roky vymenil uz asi 20 zamestnancov. A tiez nie som spokojny. Problem je v tom ze si nevazia robotu, nie su lojalny. Uz na skole ich ucili rozne finty ako oklamat ci zakaznika alebo majitela. Majitel sa moze snazit ako chce ale sam vsetko robit nemoze. jj, já se s tím peru den co den a teraz som často preč kvoli nakrucaniu a to se to graduje. kocour je pryč a myšky mají pre :(

11:27:41 - otázka od: Marek K. Pozdravujem Vás, ste super a vidno že sa snažíte pomôcť, no nemyslíte že by ste nemali pracovat ze ludí v reštaurácii, mal som pocit že všetko ste urobil za nich, nepochybujem o tom že sa niečo naučili ale aj tak oddriet za niekoho ich robotu. Ešte otázka: čo by ste vy chcel zmeniť na svojom systéme varenie, čo vám na sebe prekáža ? neviem, asi som niekedy moc prudký -prchlivý. a chcel by som odburat papierovu robotu!

11:27:59 - otázka od: Pepa Videl jsem první Ano šefe s Tebou...a je fajn videt Te v akci...tak tam vydrž at se učím...mam taky restauraci na vychode slovenska ale trapím se..vařím 150 obedu ale stojí to za prd.. 150 obědu - den to je super ne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu