Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Sklenaříková v ohrození: Nebola dosť sexi!

Nervózna Adriana - musela bojovať v rozstrele o záchranu. Zobraziť galériu (5)
Nervózna Adriana - musela bojovať v rozstrele o záchranu.

PARÍŽ – Opäť s problémami! Celý minulý týždeň francúzske servery tipovali, či sa Adriana Sklenaříková (39) prebojuje do ďalšieho kola Danse avec les Stars. Modelka sa na tréningoch totiž opäť sťažovala na zložitosť krokov. Vášnivá samba bola nakoniec pre ňu takým orieškom, že sa v sobotu ocitla v rozstrele.

Stále ťažšie a ťažšie! Adriana Sklenaříková v prvom kole francúzskej tanečnej súťaže neočarila. Potom sa však pomaly šplhala na vyššie priečky rebríčka. Štvrté kolo jej ale opäť dalo zabrať. Na programe totiž boli dva tance – salsa a samba.

Práve druhý menovaný bol pre modelku poriadnym zaberákom. Francúzske servery pred sobotným večerom informovali, že blondínka zápasí s tanečnými krokmi a sťažuje sa na ich zložitosť. Jej partner Julien na ňu vraj musel byť poriadne tvrdý. „Neváha ju ani chytiť za zápästie, aby jej zabránil v odchode,“ napísali na laposte.net.

Na počudovanie, pre Adrianu bolo najťažšie byť zvodná. „Chcem, aby tvoja samba bola sexi!“ kričal na ňu Julien na tréningoch. Ale triasť ramenami, krúžiť panvou, rozkročiť nohy... To spôsobovalo Sklenaříkovej poriadne rozpaky.

Zrejme Francúzi v sobotnom priamom prenose vybadali jej nervozitu. Po spriemerovaní rebríčka poroty a divákov totiž musela Adriana bojovať o svoju záchranu. Našťastie, v rozstrele sa stretla so starším pánom. A diváci poslali domov práve komika Jean-Marie Bigarda.

Nakoniec napriek všetkým problémom delí modelku od finále len jedno kolo. Už 19. marca sa totiž stretnú v tanečnom súboji tri páry, z ktorých jeden bude korunovaný za kráľa a kráľovnú francúzskeho celebritného parketu. Bude Adriana medzi nimi?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu