Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Šokujúce informácie z Francúzska: Sklenaříková sa ide rozvádzať!

Adriana je vraj manželovi neverná s týmto podnikateľom. Zobraziť galériu (4)
Adriana je vraj manželovi neverná s týmto podnikateľom.

PARÍŽ – Veľké prekvapenie! Časopis Voici priniesol fotografiu Adriany Sklenaříkovej (39) s francúzskym podnikateľom. Dvojica sa na snímke neobjíma, napriek tomu sa v článku píše, že modelka chystá rozvod s manželom Christianom Karembeu.

Pravda či výmysel? Francúzsky časopis prichytil Adrianu Sklenaříkovú na večeri s boháčom Andrém. Podľa zverejnených informácií ide už o dlhodobejší vzťah a je vraj len otázkou času, kedy sa modelka rozvedie so svojím manželom Christianom Karembeu.

Modelka a futbalista vraj už niekoľko mesiacov nežijú v spoločnej domácnosti. A jedným z dôvodov odlúčenia má byť aj to, že pár za trinásť rokov manželstva nesplodil dieťa.

Dôveryhodnosť článku však naštrbuje fakt, že na „dôkazovej“ fotografii neprebiehajú medzi Adrianou a Andrém žiadne dôvernosti, takže čo vlastne dokazuje?! Navyše, v článku nie je vyjadrenie modelky, ani jej manžela. Ten sa dokonca pred dvomi dňami pre iné médiá vyjadril, že ich vzťah je úplne v poriadku.

A ani francúzske šoubiznisové servery tejto informácii veľmi neveria. Buď informáciu vôbec neprebrali, alebo ju spochybnili. „Voici kedysi predával milióny výtlačkov, teraz upadá, tak sa začali špecializovať na falošné paparazzi a ohovárania,“ píše na svojom blogu jeden uznávaný odborník na médiá.

Kde je pravda, je zatiaľ vo hviezdach. Ale už pred tromi rokmi sa objavila fotografia Sklenaříkovej, na ktorej to vyzeralo, že jej istý producent oblizuje prsty na nohách. A manželstvo krásnej Slovenky a exotického futbalistu napriek tomu vydržalo...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu