Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Baby Gaga: Zmrzlina z materského mlieka!

Mlieko zatiaľ poskytlo 15 matiek
Mlieko zatiaľ poskytlo 15 matiek

LONDÝN - Nechutné?! O zmrzlinu z materského mlieka rozšírila dnes svoju ponuku londýnska zmrzlináreň Icecreamists. Porcia síce stojí 14 libier (16,5 eur), ale zakladateľ podniku Matt O'Connor verí, že zákazníkom bude aj tak chutiť.

Mlieko na výrobu novej pochúťky, pomenované Baby Gaga, poskytli ženy, ktoré odpovedali na inzerát zverejnený na špecializovanom internetovom fóre pre matky. Pre začiatok ich bolo pätnásť.

Agentúra Reuters citovala jednu z nich, Viktóriu Hileyovú (35), ktorá povedala, že keby dospelí ľudia vedeli, aké je materské mlieko chutné, chcelo by oveľa viac mladých mamičiek svoje deti dojčiť.

"Čo môže byť prirodzenejšie ako čerstvé materské mlieko v zmrzline? A pre mňa je to tiež cesta, ako bojovať s recesiou - čo je zlé na tom, keď využijem svoje zdroje pre trochu peňazí navyše?" vyhlásila Hileyová.

Nový druh zmrzliny vraj ochutnala - "a je veľmi chutná, naozaj sa rozplýva v ústach". Ingrediencie zahŕňajú okrem materského mlieka ešte madagaskarskú vanilku a citrónovú kôru.

"Ide o čistý, organický a úplne prirodzený výrobok. Práve dnes ráno som si Baby Gaga dal a cítim sa skvele," povedal O'Connor.



Zmrzlina z materského mlieka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu