Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Načo šperky? Americká prsaňa vytasila skutočné poklady – vo výstrihu!

U Christina Hendricks je ťažké hľadieť inam ako do výstrihu Zobraziť galériu (8)
U Christina Hendricks je ťažké hľadieť inam ako do výstrihu

LOS ANGELES – Jej bujné vnady predávajú! V prípade obdarenej Christiny Hendricks (35) je však jedno, akým produktom chce vlastne upútať. Všetky oči totiž vďaka jej prirodzenej výbave smerujú na jediné mieste – do dekoltu. Také veľké a okrúhle vnady sa jednoducho nedajú prehliadnuť!

Jej slová konečne padli na úrodnú pôdu! Americká herečka totiž svetových dizajnérov v minulosti kritizovala hneď niekoľkokrát. Nepáčilo sa jej, že kypré dámy ako ona nemajú v ich kolekciách žiadnu šancu – žiadané sú len vychudnuté celebrity. Christina sa však nakoniec dočkala. Pod krídla si ju vzala ostrieľaná návrhárka Vivienne Westwood!

Ryšavé lokne, romantické šaty a predovšetkým hlboký výstrih! Takýmito zbraňami herecká hviezda provokuje na zbrusu nových záberoch. Tentoraz však ani zďaleka nejde o líniu dámskych outfitov. Christininou úlohou je totiž upriamiť pozornosť na šperky z paládia, ktorých kolekcia nesie názov Get A Life. Namiesto luxusnej ozdoby vlasov si však možno všimnete len naprataný dekolt!

Vzájomná spolupráca spomínaných dvoch dám sa rozhodne nezakladá na náhode. Viaže ich totiž vzájomná úcta a obdiv k práci. „Vivienne Westwood bola vždy jednou z mojich najobľúbenejších dizajnérov. Bola to pre mňa veľká česť,“ nechala sa americká Venuša počuť na margo fotenia. A o tom, že šperky pôjdu na dračku, zatiaľ nepochybuje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu