Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

To je úlovok! Internetom kolujú nahé prsia americkej venuše

Christina Hendricks v súkromí nepohrdne pózami v provokatívnom oblečení. Zobraziť galériu (13)
Christina Hendricks v súkromí nepohrdne pózami v provokatívnom oblečení. (Zdroj: thegodofhellfire.tumblr.com)

LOS ANGELES – Ďalšia obnažená celebrita na webe! No zatiaľ čo jej fanúšikovia plesajú, Christina Hendricks (36) veľký dôvod na radosť nemá. Pikantné zábery totiž nesú nálepku „privátne“. A hoci na viacerých z nich identitu nezaprie, škandálu sa bráni. Tieto vystrčené vnady vraj nie sú jej!

Laškovala pred objektívom! Tentoraz však Christina Hendricks nevystavovala svoje kypré tvary na žiadnom oficiálnom fotení. Sporo odetá a v odvážnych pózach sa totiž nechala zvečniť vlastným mobilným telefónom. Mala ale obrovskú smolu. Neznámy hacker jej neoprávnene vnikol do galérie a všetky obrázky si stiahol. Netrvalo dlho a tie najšteklivejšie zábery sa objavili na internete.

Tesný korzet a čipkované nohavičky, jednoduché bavlnené tričko či provokatívna nočná košieľka – aj v takýchto outfitoch sa známa ryšavka nechala odfotiť. Všetky fotografie majú pritom spoločné jedno. Herečka má na nich poriadne hlboký výstrih, ktorý odhaľuje jej bujné poprsie. Objavil sa medzi nimi dokonca aj obrázok s bradavkami ako na výstave. Keďže mu však chýba tvár či akýkoľvek iný identifikovateľný dôkaz, Christina tvrdí, že z jej repertoáru nepochádza.

Či sú všetky šteklivé fotky autentické, sa verejnosť možno nikdy nedozvie. Herecká hviezda však už podnikla potrebné kroky na dolapenie záškodníka. Útechou jej môže byť aspoň fakt, že len pár hodín pred incidentom sa na webe údajne objavil záber z telefónu kolegyne Olivie Munn, ktorý ju zachytáva v Evinom rúchu spredu. Aj táto kráska ale vyhlásila, že ide o podvrh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu