Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Anjelská Kelly Brook: Bujné prsia jej vypadávajú z bielizne!

Dekolt Kelly Brook opäť ponúka pohľad na nezaplatenie Zobraziť galériu (5)
Dekolt Kelly Brook opäť ponúka pohľad na nezaplatenie

LOS ANGELES – Ako dar zo samotných nebies! Tak na zástupy mužov pôsobí britská sexbomba Kelly Brook (31) v zbrusu novej reklamnej kampani. Sporo odetá totiž už opäť nechala vyniknúť to, čo na nej všetci zbožňujú – kypré vnady, vďaka ktorým sú jej podprsenky na prasknutie!

Výstavný dekolt a anjelské krídla! Žeby išlo o ďalšiu kolekciu dráždivej bielizne? Omyl, takto provokujúco šťavnatá dokáže byť reklama na hygienický výrobok, bez ktorého si mnohí z nás život ani nevedia predstaviť. Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, Kelly svoje objemné prednosti vytasila kvôli obyčajnému dezodorantu!

Tá vôňa musí byť absolútne božská! Zrejme to napadne nejednému fanúšikovi pri pohľade na pikantné fotky obdarenej modelky. Tá svoje krivky tentoraz upísala kozmetickej značke Lynx, ktorá na trh uvádza sprej s príznačným názvom Excite. Stačí len zhliadnuť zábery zo zákulisia horúcich príprav – aj tie hovoria o tom, že o vzrušenie rozhodne nebola núdza!

Nie je to tak dávno, čo v médiách zarezonovala správa o tom, že Kelly sa rozišla s priateľom Dannym Ciprianim. No hoci sa vtedy vyjadrovať nechcela, dnes sa na celú záležitosť už pozerá inými očami. „Veľmi veľa cestujem. Je perfektný čas na to byť single a sebecká, robiť si, čo chcem. Keby som vedela, aké je to skvelé, urobila by som to už skôr,“ priznala v istom rozhovore. Na jej hriešne telo tak nápadníci môžu na čas zabudnúť – do vzťahu ju už niekto len tak nedoženie!





Kelly Brook pre Lynx


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu