Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Whitney Houston je na dne: Skončila na dlažbe!

Whitney Houston Zobraziť galériu (5)
Whitney Houston

WASHINGTON - Americká speváčka Whitney Houston (48) je po rokoch závislosti na alkohole a drogách finančne na dne. Jedna z najväčších popových hviezd minulosti, ktorá predajom svojich dosiek zarábala milióny dolárov, si dokonca raz musela od priateľa "vyžobrať" 100 dolárov. Americkému portálu Radar Online to povedal zdroj z okolia speváčky.

Držiteľku šiestich cien Grammy ničili hlavne alkohol a drogy. Okolo jej konta údajne krúžia exekútori. "Majetok Whitney je preč. Keby sa o ňu ľudia nestarali, bola by bezdomovkyňa. Je úplne švorc," citoval americký portál nemenovaný zdroj z okolia speváčky. Z najhoršieho by Whitney Houston mohlo dostať vydanie dávno plánovanej novej dosky. Speváčka, ktorá sa preslávila účinkovaním vo filme Osobný strážca z roku 1992, už v roku 2001 podpísala so spoločnosťou Arista Records nahrávací kontrakt za 100 miliónov dolárov, čo je aj v hudobnej brandži výnimka.

Vďaka zmluve sa už vraj blýska na lepšie časy. "Vplyvné osobnosti z hudobného priemyslu ju podporujú a nahrávacia spoločnosť už jej posiela peniaze za budúci album," cituje Radar Online svoj ​​zdroj. Kedy a či Houston nový album nahrajú, však je vo hviezdach.

Divoké manželstvo so spevákom Bobbym Brownom, s ktorým sa rozviedla v roku 2007, spoločne s alkoholom a drogami jej však kariéru ničili. Houston prešla niekoľkými odvykacími kúrami, naposledy vlani. Predvlani pritom oznámila návrat na scénu. Na následnom európskom turné však pôsobila ako duchom neprítomná a zlyhával jej hlas. Niektoré plánované koncerty nakoniec boli zrušené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu