Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Surovcová: Chlapi, toto sexi telo je stále voľné!

Ivana Surovcová patrí medzi najsexi tanečnice. Zobraziť galériu (7)
Ivana Surovcová patrí medzi najsexi tanečnice.

BRATISLAVA - Chlapa momentálne nerieši! Jednou z najsexi tanečníc, ktoré sa zviditeľnili počas šou Let´s Dance, je bezpochyby Ivana Surovcová (21). Blondínka pre topky.sk prezradila, prečo nad novým vzťahom ani po 4 mesiacoch od rozchodu neuvažuje. Ako vychádza s exmilencom Filipom Tůmom (32)?

Stále voľná! Viac než rok trval vzťah Ivany Surovcovej a Filipa Tůmu. Začiatkom novembra 2010 sa však dvojica rozišla. A zdá sa, že sympatická blondínka je odvtedy úplne sama. „Nemám nikoho. Teraz mám veľa práce a ani nič neriešim,“ váhavo odvetila na otázku, či sa náhodou po jej boku neobjavuje nejaký nový muž.

Zaujímalo nás i to, či si s expriateľom Filipom aj po nevydarenom vzťahu dokážu prísť na meno. „Rozišli sme sa v dobrom, nemáme problém spolu komunikovať,“ odvetila Ivana. Tvrdí však, že má práce vyše hlavy a na chlapov jednoducho nemá čas. „Mám vlastne dve zamestnania. Od leta pracujem v poradenskej firme. Je to moje prvé zamestnanie na plný úväzok a popri tom stále tancujem s bratom, máme veľa vystúpení,“ dodala Surovcová. Zbaliť túto blondínu bude zrejme momentálne pekne náročné. Nechajme sa prekvapiť, ktorý muž bude ten šťastný a podarí sa mu ju získať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu