Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Barkolovej laškovanie s neznámym: Erika, veď je to celý tvoj ex!

Erika Barkolová s blondiakom podobajúcim sa na jej expriateľa Rada Balogha (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová s blondiakom podobajúcim sa na jej expriateľa Rada Balogha (vpravo).

JASNÁ – Tá sa veru nezdá! Moderátorka Erika Barkolová (33) si pred pár dňami užívala zimné radovánky na svahu v Jasnej. Spoločnosť jej robil sympatický blondiak, ktorý sa až nápadne podobá na jej bývalého priateľa Rada Balogha (31). Žeby náhoda?!

Jojkárska moderátorka Erika Barkolová nedávno strávila nejaký čas na tatranských svahoch. Príjemné chvíle jej bude pripomínať aj spoločná fotografia so sexi mladíkom.

Zisťovali sme, či ide o blondínkin nový objav. „Je to kamarát. Inštruktor, ktorý ma za dva dni v Jasnej naučil snoubordovať,“ tvrdila nám Barkolová, ktorá s Michalom trávila všetky voľné chvíle. Naozaj medzi nimi nepreskočila iskra? „Určite nie. Ani nemám žiadneho priateľa. Momentálne som sama,“ povedala nám Erika.

Zaujímavé však je, že jej inštruktor sa až nápadné ponáša na moderátorkinho exfrajera Rada Balogha.  „To, že sa podobá na môjho bývalého, za to ja nemôžem. Je to náhoda,“ reagovala s úsmevom plavovláska. Život sa však občas zaujímavo pohrá s ľudskými osudmi. Nechajme sa teda prekvapiť, či medzi dvojicou predsa len nevznikne časom aj niečo viac...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu