Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Princ William: Pred oltár v uniforme!

Princ William so snúbenicou Kate Middleton Zobraziť galériu (7)
Princ William so snúbenicou Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Svet módy už začal klebetiť o tom, aké šaty si na kráľovskú svadbu oblečie 29. apríla Kate Middletonová, vyvolená britského princa Williama. Tá má v podstate neobmedzený rozpočet a možnosti. Čo sa však ženícha týka, mnohí znalci pomerov vo Veľkej Británii prepdokladajú, že kráľovský potomok a pilot kráľovského letectva pôjde na sobáš v uniforme.

Prirodzene, princ by sa neobjavil v hocijakej uniforme, ale v slávnostnej vojenskej, šitej na mieru. Rovnako to urobil aj jeho otec princ Charles, keď sa v roku 1981 oženil s lady Dianou Spencerovou.

V britskej kráľovskej rodine je dôstojnícka uniforma pri sobáši dlhou tradíciou - členovia kráľovského rodu slúžia v armáde. Princ William by si mohol napríklad obliecť tmavú uniformu s množstvom zlatých detailov.

Kým sa verejnosť baví rečami o oblečení mladého páru, rodičia Kate Middletonovej chcú na dcérinej svadbe zarobiť - a síce predajom ozdobných predmetov, používaných na oslavy a večierky. Vďaka tomuto tovaru sa už stali milionármi.

Na webovej stránke firmy rodičov už bolo oznámené, že od konca februára začnú s predajom tovaru na pouličné svadobné oslavy. Obvykle sú to vlajočky, girlandy a drobnosti ozdobené britskou zástavou či inými národnými symbolmi.

Svadobné inšpirácie nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu