Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Brad Pitt: Milujúci otec vs. zlý milenec

Brad sa okrem svojej dcérky Shiloh rád stará aj o Angelinine adoptívne deti Zaharu a Maddoxa. Zobraziť galériu (9)
Brad sa okrem svojej dcérky Shiloh rád stará aj o Angelinine adoptívne deti Zaharu a Maddoxa.

LOS ANGELES - Jennifer Aniston sa môže cítiť ako v siedmom nebi pri sexuálnych výkonoch jej snúbenca Vinca Vaughna. Celé dni dokáže rozprávať svojim kamarátkam o tom, ako jej snúbenec v posteli plní tajné sny. Prekvapivo, o svojom bývalom manželovi Bradovi Pittovi takto nikdy nerozprávala. Zdá sa, že hollywoodsky hrdina v posteli až takým hrdinom nie je.

Vince Vaughn je pre Jennifer v intímnej oblasti stelesnením ideálu: „Presne vie, čo potrebujem, ako telesne, tak aj duševne,“ prezrádza o svojom milencovi. No keď sa kamarátky na rovinu spýtajú, aký bol v tomto smere Brad, predstaviteľka Rachel zo seriálu Priatelia len mlčky pokrčí ramenami. Priateľky si preto myslia, že sa zrejme nemá čím chváliť.

Zmyselný herec, v ktorého náručí by sa rada ocitla nejedna žena, je však aj napriek slabším sexuálnym výkonom dobrým otcom. Nová životná úloha ho neskutočne zmenila.

Sám vyhlásil: „Môžete napísať knihu, nakrútiť film, namaľovať obraz, ale mať dieťa je tá najneobyčajnejšia vec, akú som kedy vytvoril. Narodenie dcéry úplne zmenilo moje zmýšľanie. Nemyslím na seba, za čo som vďačný,“ nadchýnal sa. Ktovie, či sa nadchýna aj jeho nová partnerka Angelina Jolie pri spoločných hrách v posteli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu