Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyzývavá Ďurianová a odvážna Heribanová: Dámy v červenom!

Alena Heribanová a Marianna Ďurianová v červených róbach. Zobraziť galériu (12)
Alena Heribanová a Marianna Ďurianová v červených róbach.

BRATISLAVA – Rovnaký vkus a chuť provokovať! Moderátorky Marianna Ďurianová (34) a Alena Heribanová (55) sa počas uplynulého víkendu stretli na tanečnom parkete. Obe si totiž nedali ujsť ples, ktorý sa konal v známom bratislavskom hoteli. Televízne tváre sa medzi hosťami nedali prehliadnuť!

Na spomínanom plese sa zišlo viacero známych tvárí slovenského šoubiznisu. Alena Heribanová sa na organizovaní luxusnej akcie podieľala, Marianna Ďurianová spoločenskú akciu moderovala. Dámy si pri tejto príležitosti dali na svojom výzore záležať. Výberom plesových šiat ukázali, že rozhodne nepatria k šedým myškám.

Bývalá hlásateľka sa môže pochváliť štíhlou postavou. Zrejme aj preto bez okolkov stavila na róbu, ktorá chcela určitú dávku odvahy. Heribanová totiž okrem odhalených ramien ukázala aj hlboký výstrih.

Hriešne myšlienky navodzoval aj pohľad na markizáčku Ďurianovú. Mohol za to čipkovaný vrchný diel šiat, ktoré si blondínka obliekla. Z presvitajúcej látky si však Marianna ťažkú hlavu nerobila. Skôr ju potrápila dolná časť vyzývavého modelu. Moderátorka sa obávala toho, že jej niekto roztrhne sukňu. „Ono sa to na týchto plesoch občas stáva. Našťastie som z celého večera vyviazla bez ujmy,“ poznamenala plavovláska, ktorá spomínaný ples moderovala už po šiesty krát.

Viac informácií o plese nájdete TU.

Ako zhodnotili odborníčky plesové róby oboch moderátoriek? Čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu