Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dôchodcovia z Prahy: Bohdalová nám zničila život

Jiřina Bohdalová si myslí, že všetko mala riešiť poisťovňa.
Jiřina Bohdalová si myslí, že všetko mala riešiť poisťovňa.

PRAHA - „Kvôli herečke Jiřine Bohdalovej sme na mizine!“ tvrdia manželia Jakešovci z Prahy. Bohdalová ešte v apríli vrazila svojou striebornou terénnou toyotou do škodovky dôchodcov Jakešovcov.

„Keby v protismere išlo nejaké auto, mohli sme byť s manželom mŕtvi,“ konštatuje pani Jakešová. „A jediné, čo pani Bohdalovú po nehode zaujímalo, bolo, aby sme neinformovali tlač a tiež aby stihla predstavenie v divadle. To, či sme v poriadku, jej bolo úplne jedno,“ hovorí rozhorčene pani Jakešová. Ich auto však bolo po zrážke nepoužiteľné a pre onkologické ochorenie pani Jakešovej museli dôchodcovia po nehode vraziť posledné úspory do nákupu ojazdeného auta v bazári. Od známej umelkyne sa však peňazí nedočkali.

„Pani Bohdalová nereagovala na doporučené listy od poisťovne a tá nemohla vec riešiť,“ hovorí pani Jakešová. Jiřina Bohdalová pripúšťa zodpovednosť za nehodu, podľa jej slov sa však o zvyšok mala postarať poisťovňa. „Nie je to na mne, ale na poisťovni. Všetko som nahlásila, a napokon, platím si dosť drahú poistku,“ uzatvára herečka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu