Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mojsejová dobýva Bratislavu: Toto je jej luxusná predajňa!

Predajňa s Norinou značkou v Bratislave. Zobraziť galériu (11)
Predajňa s Norinou značkou v Bratislave.

BRATISLAVA – Už je aj v hlavnom meste! Od piatku je v Bratislave otvorená nová predajňa s módnou značkou Nory Mojsejovej (52). Topky.sk zisťovali, či bude podnikateľka pendlovať medzi východným a západným Slovenskom a aká je jej ďalšia méta.

Rozširuje podnikanie! Nora Mojsejová Fashion už má svoju pobočku aj v Bratislave. A to na vychytenej ulici, kde vlastnia nehnuteľnosti mnohé známe tváre nášho šoubiznisu. V priestoroch predajne sa už nachádzajú Košičankine modely, nechýba ani jej portrét na stene.

Na samotnom zariaďovaní sa však podnikateľka osobne nepodieľala. „Obchod otvára naša franchisingová partnerka. Ona si od nás kúpila licenciu, aby mohla predávať našu značku. Zariaďovala to sama. Ale podľa Noriných pokynov,“ vysvetlil nám Braňo Mojsej.

Jeho manželku teda hektické cestovanie medzi Košicami a Bratislavou nečaká. Všetko však bude mať pod palcom. „Samozrejme, že Nora bude chodiť na kontroly. Vždy, keď bude v Bratislave, zastaví sa tam, aby všetko išlo tak, ako má,“ povedal nám Mojsej.

Ten je na svoju polovičku náležite hrdý. „Bratislava bola taká naša méta, ktorú sme si dali začiatkom minulého roka. Teraz si dávame ako cieľ Prahu a dúfame, že budúci rok budeme otvárať predajňu aj tam,“ prezradil Braňo. Čo si myslíte? Podarí sa im to? Svoj názor môžete vyjadriť v ankete.

Fotografie novej predajne Nory Mojsejovej nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TopkyTV: Predajňa s Mojsejovej značkou v Bratislave.



Mojsejova_Obchod


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu