Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Angelina Jolie už druhýkrát predbehla Jennifer Aniston

Angelina Jolie Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Americká herečka Angelina Jolie (31) opäť raz prekonala svoju rivalku Jennifer Aniston. Čerstvá matka malej Shiloh získala rolu vo filme svojho milenca Brada Pitta, ktorá bola pôvodne určená pre Jennifer. Snímka sa navyše zrodí v produkcii spoločnosti Plan B, ktorú Brad a Jen ako manželia založili. Angelina tak Jen nielen ukradla Brada, ale aj lukratívnu rolu.

Pre sympatickú predstaviteľku Rachel zo seriálu Priatelia je to ďalšia krutá rana. V priebehu pol druha roka prišla nielen o milovaného Brada, ale aj o úlohu, ktorú filmoví kritici predurčujú na nomináciu na Oscara.

Angelina stvárni vo filme Mocné srdce manželku newyorského novinára Daniela Pearla, ktorého v roku 2002 zavraždili v Pakistane islamskí militanti, kým ona bola v šiestom mesiaci tehotenstva. Favorizovaný film je v produkcii spoločnosti Plan B, ktorú súd počas rozvodu pridelil Bradovi Pittovi. Jennifer tak opäť zostávajú oči pre plač, hoci táto strata ju až tak bolieť nemusí. Ako sama tvrdí, s novým priateľom Vinceom Vaughnom je šťastná. Smolu má tak možno Brad, ktorý dáva „modlivke“ Angeline všetko, a to sa mu môže raz v budúcnosti vypomstiť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu