Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Angelina a Brad: Ďakujeme, Namíbia!

Angelina na tlačovke žiarila. Bolo to jej prvé verejné vystúpenie po pôrode. Šťastie neskrýval ani otecko Brad. Zobraziť galériu (13)
Angelina na tlačovke žiarila. Bolo to jej prvé verejné vystúpenie po pôrode. Šťastie neskrýval ani otecko Brad.

SWAKOPMUND - Najsledovanejší pár sveta konečne prehovoril. Holly woodske hviezdy Angelina Jolie a Brad Pitt novinárom prvýkrát prezradili svoje plány do budúcnosti. Brad sa chce vrátiť do práce, kým mladá mamička sa bude venovať výchove ich dcérky.

Najviac však novinárov zaujímali svadobné plány prominentnej dvojice. „Nič také zatiaľ nechystáme. Chceme sa sústrediť na deti, veď sú našou absolútnou prioritou,“ vyhlásila Angelina pre vybraných miestnych novinárov v namíbijskom pobrežnom meste Swakopmund. „Chcem tým povedať, že obrad by bol v tejto chvíli zbytočný,“ dodala usmievavá mamička ich spoločnej dcérky Shiloh Nouvel. Dvojica sa tiež poďakovala krajine za súkromie, ktoré pre nich zabezpečila počas dvojmesačného pobytu v Namíbii. „Som veľmi hrdý, že sa naša dcérka narodila práve tu a odchádzame s dobrými spomienkami a chuťou vrátiť sa,“ uviedol Brad. Ako dodal, už o mesiac by mal pracovať na pokračovaní úspešnej filmovej série Dannyho trinástka, kým Angelina sa bude venovať malej Shiloh.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu