Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Minister obrany Martin Fedor sa zajtra žení

Minister obrany Martin Fedor Zobraziť galériu (9)
Minister obrany Martin Fedor

BRATISLAVA - Minister obrany Martin Fedor má starostí plnú hlavu. Tentoraz ho však netrápia nevydarené tendre, starosti vojakov na misiách, ale jeho vlastná svadba. Termín sa blíži, a tak Fedor už nemyslí na nič iné. A keďže sa rozhodol, že hlavu do chomúta strčí prvý a zároveň poslednýkrát, poňal to štýlovo. Z kostola sa mladomanželia Fedorovci nechajú odviezť kočom, na ktorom sa vozil aj „tatíček Masaryk“.

Sobota sa blíži a všetko musí byť tip-top. Trenčianske Teplice zažijú po každoročnom filmovom festivale ďalšiu parádu. Tentoraz sa v miestnom kostole ožení minister. Ak všetko pôjde hladko, Fedor (32) a jeho nastávajúca Michaela Matiašovičová (24) si zajtra o 15. hod. vymenia obrúčky z bieleho zlata a sľúbia večnú lásku. A potom sa už bude len piť, jesť a tancovať. Na hostinu však mladomanželov neodvezie vládna limuzína, ale štýlový koč. Svojím spôsobom tiež vládny, keďže ho vraj pred viac ako 70-imi rokmi využíval aj prezident Tomáš Garrigue Masaryk.

„Pán, ktorý ho reštauroval tvrdil, že na ňom vozili Masaryka, keď bol v Topoľčiankach vo svojom prezidentskom víkendovom sídle,“ povedal budúci ženích. Niekoľko hostí sa však predsa len povezie aj vo vládnych limuzínach. Minimálne spoločný šéf zaľúbencov premiér Dzurinda (budúca pani Fedorová je totiž Dzurindova asistentka), ktorý bude čestným hosťom na svadbe. Kvôli tejto udalosti vraj dokonca zmenil termín jedného zo svojich mítingov s voličmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu