Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Braňo Mojsej už vyrába svoj vlastný alkohol

Braňo sa Mojsej vodkou rozhodol bojovať proti alkoholizmu. Zobraziť galériu (5)
Braňo sa Mojsej vodkou rozhodol bojovať proti alkoholizmu.

KOŠICE - Splnil to, čo sľúbil! Kontroverzný spevák Braňo Mojsej (38) pred časom vyhlásil, že začne vyrábať vlastnú liehovinu a dnes je to už skutočnosť. Alkohol s názvom Mojsej vodka je už na svete a prvé fľaše zišli z výrobného pásu v deň jeho druhého výročia nástupu na protialkoholické liečenie na Prednej Hore.

Paradoxne, predaj tohto nápoja bude mať výchovné účinky! Mojsej chce totiž zo zisku financovať protialkoholickú osvetu. „Je to celosvetový unikát. Žiaden alkoholik nemá svoju vlastnú pálenku, lebo sa toho nestihne ani dožiť,“ tvrdí Mojsej. Liehovinu sa rozhodol vyrábať preto, že mu kompetentné úrady odmietli poskytnúť finančný príspevok na pomoc pri prevencii proti alkoholizmu. I keď sa na prvý pohľad zdá trochu čudné takýmto spôsobom bojovať proti závislosti od alkoholu, Braňo Mojsej považuje takýto spôsob za malý protest proti byrokracii na úradoch. „Paradoxom je, že ten, kto si fľašu kúpi, sa bude podieľať na prevencii, ktorá rieši liečbu alkoholikov,“ vysvetľuje svoj čudný spôsob boja proti nadmernému pitiu excentrický Košičan.

Len pred pár mesiacmi zažil výstredný milionár krátky návrat k alkoholu, no dnes svoju vlastnú vodku odmieta čo i len ochutnať. „Nemám takú potrebu. Prvými, ktorí ju vyskúšali, boli Dara Rolins a Marek Vašut. Boli milo prekvapení.“ O pár mesiacov by svetlo sveta mala uzrieť aj kniha o Mojsejovom živote s démonom alkoholom. Tá by mala mať tiež predovšetkým výchovný charakter - Braňo Mojsej v nej totiž chce opísať všetky svoje problémy spojené s pitím.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu