Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slováci patria k najvernejším partnerom

Aj keď sa to mnohým zdá vzrušujúce a radi takýmto spôsobom obohacujú svoj sexuálny život, minimálne zaskočení zostanú tí, ktorí ich pri tom objavia. Hovoríme o sexe na verejnosti. Budete prekvapení, ale k najčastejším verejným priestorom, kde sa ľudia milujú, je auto. Chcete vedieť, ktoré sú ďalšie, a či Slováci často podvádzajú svojich partnerov?

Prinášame vám ďalšie výsledky najväčšieho sexuálneho prieskumu spoločnosti Durex, na ktorom sa zúčastnilo 317 000 ľudí zo 41 krajín sveta. Mladí ľudia v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi sa po prvýkrát milujú už okolo 17,3 roku veku. Hranica pohlavného dospievania sa totiž posunula dole. Ženy prvý sexuálny zážitok prežijú o niečo skôr ako muži.

Keď na verejnosti, tak v aute
Je to presne tak, ako to vidíte vo väčšine filmov. Milenci sa vyberú na zábavu či večeru a pre nedostatok súkromia nakoniec skončia v aute. Tento dopravný prostriedok ako verejné priestranstvo neohrozene vedie. Najčastejšie sa k sexu v aute priznáva až 82 % Talianov, Číňania sú v tomto smere najhanblivejší. V takomto stiesnenom priestore si milovanie vyskúšalo 52 % Slovákov. Na toalety sa uchýli okolo 70 % Američanov, toto miesto je absolútne nepríťažlivé pre Poliakov a len 24 % Slovákov si pre pohlavný styk vyberie verejné záchody. K ďalším veľmi obľúbeným miestam patria spálňa rodičov, park, pláž, rôzne večierky a párty, záhrada, práca, podchody a uličky či verejná doprava. Pred objektívom či už kamery, alebo fotoaparátu sa najčastejšie oddávajú vášniam Američania i Kanaďania, a skôr pre sex ako učenie sú pre Turkov príťažlivejšie priestory školy.

Jedna noc ešte nič neznamená
Zatiaľ čo Turci s 58 % vedú v mimomanželskom sexe, Nóri si najmenej zo všetkých robia ťažkú hlavu zo známosti na jednu noc. V tomto druhu sexuálnej skúsenosti ďalej vynikajú Fíni a Švédi, najopatrnejší sú Indovia. Iba 12 % Slovákov udáva, že niekedy podviedli svojho zákonitého partnera, pričom celosvetový priemer je 22 %. Skôr u nás vedie jednorazová vášeň, ku ktorej sa priznalo 37 % respondentov. Najčastejšie po vibrátore siahnu austrálske ženy a u protinožcov tiež najviac zo všetkých národov nájdete v posteli troch partnerov. Ich opačným protipólom v oboch činnostiach sú Indovia. Aj Slováci sú v tomto zdržanlivejší - čísla sú pod zisteným priemerom. Zdajú sa vám Briti chladní? Za zatvorenými dverami to tak však nevyzerá - rozpáliť ich vedia zaviazané oči, masky alebo iný spôsob zajatia. Slovákov sa k tejto skúsenosti priznalo 22 %, na celom svete ide o 20 % ľudí.

Fantázii sa medze nekladú
Najväčšiu predstavivosť a vášne na celom svete vyvoláva pornografia, hlavne však u Thajčanov. Číňania si ju zaobstarajú iba vo výnimočných prípadoch a Slováci si udržujú klasický priemer. Druhou najčastejšou sexuálnou pomôckou sú masážne oleje, ktoré si vo veľkom nakupujú Švajčiari, v takom Thajsku však veľmiobľúbené nie sú. Na Slovensku ich vlastní 23 % opýtaných, čo je o 8 % menej ako celosvetový priemer. Lubrikanty sa najviac používajú na Novom Zélande, u Britov a Američanov je najpopulárnejší vibrátor, a polovica Bulharov si pochvaľuje kondómy na zvýšenie rozkoše.

Priemerný vek prvého pohlavného styku

Miesto Krajina Vek
1. Island 15,6
7. Rakúsko 16,5
13. USA 16,9
19. Česká republika 17,2
27. Grécko 17,5
30. Slovensko 17,8
33. Taliansko 18,1
40. Vietnam 19,6
41. India 19,8
Celosvetový priemer 17,3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu