Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tretinu Slovákov láka nechránený sex

Slováci sú podľa najnovších výsledkov so svojím sexuálnym životom spokojní.
Slováci sú podľa najnovších výsledkov so svojím sexuálnym životom spokojní.

Stáva sa vám, že sedíte na okraji spoločnej postele, hľadíte na chrbát svojho partnera a rozmýšľate, či začať s nežnôstkami, ktoré by ho zobudili a vyvrcholili vášnivým milovaním, alebo si iba s povzdychom ľahnete vedľa neho?

Pravdepodobne patríte k menšej časti populácie, pretože Slováci sú podľa najnovších výsledkov so svojím sexuálnym životom spokojní a dokonca aj vo frekvencii pohlavného styku prevyšujú celosvetový priemer. Do najväčšieho prieskumu sexuálneho správania spoločnosti Durex sa okrem nás zapojilo ďalších 40 krajín.

Francúzi, známi to odborníci na víno a sexuálne radovánky, sa tentoraz nepochlapili. Z erotického trónu ich zhodili Gréci, ktorí si so 138 pohlavnými stykmi za rok vyslúžili prvenstvo. Krajinu galského kohúta predbehli aj Chorváti, Srbi a aj naši západní susedia Česi. Ak by ste sa za vzrušujúcimi zážitkami vybrali do Japonska, asi by ste si na svoje neprišli. Tí oveľa radšej pracujú, ako súložia, a tak s počtom milovaní 45-krát za rok uzatvárajú pelotón.

Slováci síce nepatria k najväčším esám, ale za svoje výkony sa hanbiť nemusia. Sexu sa podobne ako Taliani a Belgičania oddávajú 2- až 3-krát týždenne, a tým pádom sa nachádzajú nad celosvetovým priemerom približne v strede rebríčka.

Meniť nič nechcem - som spokojný
V globále si túto vetu o milovaní povie asi 44 % ľudí, a najčastejšie zrejme zaznie z úst Belgičanov. Paradoxne najviac nespokojencov pobehuje medzi Japoncami - až 13 % sa zdá ich sexuálny život príliš monotónny. Chladná klíma pravdepodobne viac podnecuje fantáziu Nórov, až 53 % z nich túži po posteľných radovánkach častejšie, ako sa k tomu aj skutočne dostanú. Vyzerá to tak, že Američanom klasický sex nie je príliš po chuti, zo všetkých národov totiž najviac používajú najrozličnejšie sexuálne pomôcky. Až u 46 % Slovákovje sexuálny život podľa ich predstáv, a zdá sa, že aj u nás sa postupne búrajú bariéry, čo dokazuje, že čoraz viac ľudí rado experimentuje s pomôckami. Častejšie milovať by sa chcelo 37 % Slovákov a len 7 % z nich pociťuje nudu a nezáživnosť.

Nechránený sex naďalej láka
„Keď si užiť, tak poriadne,“ myslia si Nóri, keď sa oddávajú telesným rozkošiam s partnerom bez toho, aby vôbec poznali ich sexuálnu minulosť. Až 73 % nepoužíva pri pohlavnom styku s neznámym žiadnu ochranu, pričom celosvetový priemer je 47 %. Slováci sú v tomto smere omnoho opatrnejší, takto riskuje iba 30 %, čím sa zaraďujeme na posledné miesta v nechránenom sexe. Za nami sú už len Španieli, ľudia žijúci v Honkongu a Indovia. Mať len jedného sexuálneho partnera sa vidí málo obyvateľom Turecka, ktorí ich vystriedajú približne 14. Týmto sa dostali vysoko nad zistený priemer, ktorým je 9 partnerov. Naproti tomu Indovia sa uspokoja s tromi, a iba o niečo ich „predbehli“ Slováci, ktorí udávajú milovanie sa s piatimi rôznymi partnermi.

Ako často sexujeme?
Miesto Krajina Počet/Rok
1. Grécko 138
2. Chorvátsko 134
5. Česká republika 120
11. USA 113
21. Slovensko 106
32. Čína 96
41. Japonsko 45
Celosvetový priemer 103
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu