Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Láska potrebuje tajomstvá

Zatajovanie a nechávanie si myšlienok pre seba, to každej z nás občas padne veľmi ťažko. Niekedy je však dôležité mať myšlienky, o ktorých nevie nikto okrem vás...

Úspešné ženy


Veľká herečka Marlene Dietrichová raz povedala: "Žena má pravé vyžarovanie len vtedy, keď je dosť sebavedomá a dokáže neprezradiť tajomstvá." V tomto mala pravdu. Možno práve v tom spočívalo tajomstvo jej úspechu. "Muži si toho nechávajú veľa len pre seba, ženy smerujú často k neopatrnej otvorenosti," myslí si hollywoodska hviezda Jodie Foster, o ktorej súkromnom a ľúbostnom živote sa verejnosť veľa nedozvie.

Oživujú vzťahy


Pozitívny význam tajomstiev vo vzťahu dvoch ľudí sa dlho podceňoval. Dodávajú však partnerstvu zvláštne čaro a udržujú v ňom správne napätie. Kým sú vo vzťahu hádanky, malé záhady, ktoré môže ten druhý riešiť, zostáva živý. Obidve pohlavia sa ešte len učia spolu existovať tak, aby to dokonale klapalo. Muži sa musia naučiť vyjadrovať svoje pocity, ženy sa naopak učia umeniu udržať tajomstvá, zhodujú sa odborníci. Ponúkame vám najdôležitejšie oblasti, v ktorých by mali byť ženy tajuplnejšie.

Kúsok súkromia


Každá z nás by mala mať v domácnosti vlastnú, osobnú miestnosť. Ak to nie je pre malý priestor možné, trvajte aspoň na vlastných zásuvkách alebo skriniach. Vyriešiť to môžete aj vlastným písacím stolom, do ktorého si uložíte osobné veci. Tam by nemal mať prístup nikto iný okrem vás. Priestor, ktorý patrí výlučne vám, sa vám určite zíde aj na schovávanie darčekov.

Tajuplnosť tela


Ak sa z vášho dlhotrvajúce vzťahu stratila vášeň a náruživosť, má to jeden dôvod: nedostatok tajomstiev. Zahalené telo neraz pôsobí erotickejšie a vzrušujúcejšie ako obnažené. Ak sa partneri vídavajú príliš často nahí, môže sa to pre nich po čase stať stereotypom. Je to možno z nepozornosti alebo preto, že im to jednoducho neprekáža. Tak sa však stratí z partnerstva erotickosť. Môžete ju navrátiť tým, že sa nebudete pred partnerom ukazovať dennodenne nahá, aby vás mohol znovu objavovať a dobýjať ako na začiatku.

Myšlienky a sny


Muž nemusí vedieť všetko o tom, čo jeho žena robí, plánuje, o čom premýšľa či ako sa cíti. A žena naopak nemusí vedieť všetko o mužovi. Vlastné myšlienky, sny a fantázie obklopujú osobnosť ako ochranná aura. Často je lepšie nechať si niečo pre seba ako kvôli pravdovravnosti kruto zraniť inú osobu.

Uzavrite minulosť


Napriek tomu, že váš súčasný partner pozorne a obetavo počúva vaše spomienky na predchádzajúci vzťah, verte tomu, že vždy mu to padne zaťažko a znepokojí ho to. Ešte horšie urobíte, keď sa mu po niekoľkých mesiacoch priznáte k nevere počas párty, keď ste to prehnali s alkoholom. To, čo by mohlo vášho partnera trápiť alebo mu ublížiť, si nechajte radšej zamknuté vo svojej mysli. Možno tým zachránite aj existenciu vášho vzťahu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu