Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Farebné krúžky, ktoré vrátia stratenú rovnováhu, nájdete na výstave Slovmedica

Náramky vám vrátia stratenú energiu a silu
Náramky vám vrátia stratenú energiu a silu

V dnešnej dobe už má mobilný telefón takmer každý a pre všetkých ľudí pracujúcich v kancelárii je hlavným nástrojom počítač. Aj večer keď sa vrátime do svojich príbytkov pokračujeme v práci s počítačom a vystavujeme naše telo ďalšiemu elektronickému smogu. Zdrojom nezdravého žiarenia sú aj bežné elektrospotrebiče.

Dôsledkom sú zhoršená sústredenosť, únava, celková slabosť, poruchy rovnováhy, chemická a hormonálna nerovnováha, poruchy imunity a náchylnosť k civilizačným ochoreniam.

Týmto príznakom sa dá celkom ľahko pomôcť. Vo svete a postupne aj na Slovensku sa stáva hitom náramok BionicBand, ktorý prinavráti pocity ako sila, rovnováha, koordinácia pohybu i zvýšená energia. Náramok je možné získať v troch rôznych prevedeniach: látkový s doživotnou zárukou, silikónový, ktorý je určený predovšetkým na šport a kovový, plniaci aj estetickú funkciu šperku. Na jeho blahodarné pôsobenie sa spoliehajú aj slovenskí hokejoví reprezentanti. Viac informácií o náramkoch nájdete na stránke www.slovak.bionicband.sk.

Ak si nie ste stopercentne istý svojím zdravotným stavom a chcete sa poradiť ako si posilniť imunitu pred zimou či nabrať späť stratenú rovnováhu, navštívte ešte dnes alebo zajtra trio zdravotníckych výstav v bratislavskej Inchebe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu