Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Starenka prežila týždeň v rokline bez jedla a pitia!

Michele Riottonová
Michele Riottonová

GRENOBLE - Živú a zdravú našli dedinčania ženu (80), ktorá pri prechádzke v lese v Hornom Savojsku na východe Francúzska spadla do rokliny a strávila tu sedem dní a šesť nocí bez jedla a bez pitia. Informovala o tom agentúra AFP.

Michele Riottonová si vyšla zo svojej obce Armoy 29. augusta na prechádzku do lesa, spadla však do strmej rokliny. Až v sobotu ráno ju našli obyvatelia z dediny, ktorí sa ju vydali hľadať.

"V nedeľu pršalo, v pondelok aj nasledujúcu noc tiež. Navyše teplota v noci klesla pod desať stupňov a žena na sebe mala len svetrík," povedal starosta obce Laurent Rabhi regionálnemu denníku Dauphiné Libéré.

Pani Riottonová má niekoľko menších odrenín a bola prijatá do nemocnice. Darí sa jej však dobre. Jej dcéra síce vyhlásila, že je vychudnutá, ale inak je v poriadku. Smäd vraj v rokli hasila tak, že pila dažďovú vodu, ktorá sa zachytila na listoch v rokline.

Stará dáma je známa, že sa denne vydáva na niekoľkohodinové prechádzky. Pátralo po nej vyše šesťdesiat ľudí, obyvatelia dediny, policajti aj hasiči za pomoci vrtuľníka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu